La „Cupa Floris” – un veritabil maraton al stelelor dansului

Sala Polivalentă a găzduit a XXXIX-a ediţie a „Cupei Floris” la dans sportiv, care constituie, spre mândria municipiului şi judeţului, etapă în Campionatul Naţional de formaţii standard şi latino-americane, cât şi în Campionatul României de formaţii şi Cupa de formaţii, care au ajuns, anul acesta, la a IV-a ediţie.
Într-o organizare de excepţie, s-a desfăşurat, în perioada 16-17 mai, un veritabil maraton al dansului sportiv, la care au participat un număr de peste 1000 sportivi care activează la diferite cluburi din România.
Pe ringul de dans au strălucit vedetele acestor genuri de dans, câştigătorii fiind recopensaţi cu frumoase şi atractive trofee, medalii şi diplome, arbitrajul fiind realizat de arbitri desemnaţi de Federaţia Română de Dans Sportiv.
Gala de seară a Cupei Floris, desfăşurată sâmbătă, 16 mai, a adus în ring formaţii care s-au întrecut la standard, latino şi show-dance.
Cea care se dăruieşte trup şi suflet acestui minunat şi delicat „sport” este Florica Buduşan, omul care a adusla Bistriţa toată România şi a făcut un brand din această minunată activitate.
Primarul Ovidiu Creţu a precizat: „Suntem onoraţi şi mândri că municipiul Bistriţa găzduieşte acest concurs. Un brand al Bistriţei este Floris şi Florica Buduşan”.
Vasile Gliga a punctat: „Concursul de la Bistriţa reuşeşte să adune cei mai buni dansatori”.
Preşedintele CJ BN, Radu Moldovan: „Am trăit clipe de poveste alături de câteva sute de concurenţi şi merită felicitări d-na Florica Buduşan, ajutată de Primăria municipiului Bistriţa, dl. primar Ovidiu Creţu, alături de CJ BN, care susţine acest eveniment.
O „Nunta Zamfirei” a produs emoţii şi surpriză, fiind pusă în scenă de copiii de la Şcoala Gimnazială Coşbuc, însoţiţi de primarul Nicolae Anghel.
Două zile de eleganţă, graţie şi desfătare a ochiului şi sufletului, la Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5