Florica Buduşan, doamna de fier a dansului românesc, Membru de Onoare al Federaţiei Române de Dans Sportiv

          Federaţia Română de Dans Sportiv s-a reunit sâmbătă, la Timişoara, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri. Membrii Federaţiei şi-au desemnat Biroul Federal, alături de preşedintele Vasile Gliga fiind cooptaţi vicepreşedinţii Cristian Parnescu şi Valentin Illes.

          În cadrul evenimentului au fost acordate mai multe distincţii şi premii de onoare pentru merite deosebite în promovarea dansului sportiv.

          Doamnei Florica Buduşan i-a fost acordată distincţia „Membru de Onoare al Federaţiei Române de Dans Sportiv”. „Doamnei de fier a dansului românesc! A trecut testul timpului, a condus generaţii întregi şi oferă şi astăzi un model de viaţă şi rezistenţă pentru noi toţi”, stă scris pe diploma parafată de preşedintele Vasile Gliga.

          Florica Buduşan şi „Floris” reprezintă branduri ale judeţului. Anul trecut, a fost organizată cea de-a 43-a ediţie a Cupei Floris. De asemenea, în 2019 au fost marcaţi 35 de ani de activitate ai Clubului de Dans Floris. De toate aceste realizări se leagă numele Floricăi Buduşan, „o doamnă a dansului românesc şi un reper în dansul sportiv românesc”.

          Felicitări pentru toate realizările şi putere de muncă pe mai departe, în coordonarea generaţiilor viitoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5