Formare profesională pentru formatorii AJOFM BN

Doi funcţionari ai Centrului de Formare Bistriţa din cadrul AJOFM BN au participat la prima sesiune de practică pentru programul tehnician formare, adresat specialişilor în formarea profesională a şomerilor, în perioada 14 – 24 noiembrie, la Malaga (Spania).

Programul este inclus în cadrul proiectului ECOP – Educaţie continuă orientată spre performanţă care vizează specializarea şi perfecţionarea personalului propriu din cadrul ANOFM implicat în activitatea de formare profesională.

În acest sens, 22 de persoane din Centrele de Formare Profesională sau din cadrul Centrelor Regionale de Formare Profesionala a Adulţilor, subordonate ANOFM, au parcurs iniţial partea teoretica a programului (material de curs şi teste obligatorii pe platforma online).

“Alături de acest program, în cursul anului 2012 s-au desfăşurat alte două programe, cel de formator ocupaţional şi cel de manager formare, astfel încât toţi cei şapte reprezentanţi ai CFP Bistriţa au fost cuprinşi la instruire în acest an”, precizează directorul executiv Otilia Râpan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5