A fost predat amplasamentul pentru construirea Complexului Sportiv de la Sângeorz Băi

Autoritățile locale din Sângeorz Băi au predat amplasamentul în vederea construirii Complexului Sportiv, pe str. Someșului. Investiția are o valoare de aproximativ 2 milioane euro, este finanțată prin Compania Națională de Investiții, lucrările urmând a fi executate de firma SC TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT SRL.

Noul complex, prin structura, compartimentarea și dotările sale va asigura funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive la standarde europene, investiția concretizându-se într-un teren de fotbal nou și într-o construcție nouă (tribună) pe 3 niveluri, care să satisfacă atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric desfășurarea  de activități sportive de tip fotbalistic.

"Proiectul susținut din fonduri de la Compania Națională de Investiții are drept scop punerea la dispoziția cetățenilor orașului Sângeorz-Băi a unui stadion de fotbal destinat desfășurării de activități sportive de tip fotbalistic, atât din postura de spectator, cât și din postura de sportiv sau oficial delegat. Astfel, în acest context s-a predat amplasamentul în vederea îndeplinirii acestui frumos proiect, care asigură funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive, pentru un număr mare de jucatori legitimați, atât la echipa de seniori, cât și la echipa de juniori, precum și staff tehnic", se arată în comunicatul transmis de Primăria Sângeorz Băi.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5