Fostul deputat Stelian Dolha, în cărţi pentru a prelua funcţia de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud

Fostul deputat liberal Stelian Dolha va fi, cel mai probabil, noul prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, urmând să-l înlocuiască pe Ovidiu Victor Frenţ, care deţine acest statut din 2016.

Stelian Dolha (n. în 19.04.1970, în localitatea Braniștea) este absolvent al liceului din Beclean şi al Facultăţii de Sociologie, Jurnalism și Filozofie din cadrul Universității "Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

Director şi administrator al unor fime, a fost consilier local la Braniştea în perioada 2000-2008, în 2012, în perioada 15 iunie - 14 decembrie, fiind ales vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În perioada 2012-2016, a fost deputat, activând în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară. În mandatul său, a avut 54 (în 45 sedințe) de luări de cuvânt, din care 15 declarații politice. A avut nu mai puțin de 80 de inițiative legislative din care 19 promulgate legi, formulând 13 întrebări și interpelări și semnând 13 moțiuni.

Pe plan politic, Stelian Dolha a fost președinte al PNL Braniștea, Beclean, vicepreședinte la nivel județean, în preyent fiind prim-vicepreședinte PNL BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5