Fotbal. Cupa României: Minerul Rodna-Academica Recea 16-2

Academica Recea și-a trimis la Rodna echipa de juniori, în cadrul etapei regionale din Cupa României, este o grupă de trei echipe, campioana județelor Bistrița Năsăud, Maramureș și Satu Mare. În prima partidă din grupă, se joacă fiecare cu fiecare o singură dată, un meci acasă și unul în deplasare, campioana județului Satu Mare a învins la Recea, echipa de juniori de aici cu scorul de 8-1, ne abținem de la alte comentarii. La Rodna, Minerul din localitate și-a luat rolul în serios, ca și campioana județului Satu Mare la Recea, și a realizat un neverosimil 16-2, spre delectarea tuturor inclusiv a recenilor.

         Au fost doar 150 de spectatori și aceștia au trebuit să privească meciul în picioare și prin gardul de sârmă ca și mine, de altfel. Repet încă odată, la Rodna cu mulți ani în urmă exista o tribună acoperită cu vreo 300 de locuri, acum situația este proastă, trebuie neapărat construită rapid o tribună acoperită, măcar cu cel puțin 200 de locuri, pentru că dacă mai și plouă, se va ajunge ca partidele Minerului să se desfășoare fără spectatori și este tristă această situație. A fost o distracție și o relaxare generală, totuși gazdele au luat jocul în serios, cu excepția câtorva minute pe la final, oricum spectacolul a fost inedit, meciul a fost transmis live pe facebook de jurnalistul năsăudean Radu Sîrbu, de la Mesagerul Bistrița. Cum s-or fi simțit cei din Recea care au văzut distracția? Arbitrul Narcis Bodocan putea să vină din Cluj și fără nici un fel de cartonașe, că oricum în asemenea condiții nu le folosea, de altfel acesta a cam zâmbit tot timpul și bine a făcut. Juniorii de la Academica Recea au venit la Rodna puși pe încasat goluri, ceea ce și s-a întâmplat cu prisosință.

         Felicităm echipa Minerul Rodna care, așa cum spuneam, și-a luat rolul în serios, dacă-i bal, bal să fie! Iată și actorii acestui inedit spectacol, ca să-i ținem minte.

         Academica Recea. Alin Aftan, Mihai Lazăr, Andrei Aftan, Cordunean Rusu, Denis Vașvari, Darius Hlevciuc, Radu Lucineț, Vasile Boldijar, Antoniu Citrario, Rareș Berindan, Vasile Buzdugan, căpitan, autorul unei ratări al unui penalty. Pe banca de rezerve a fost un singur jucător, Ioan Demisan.

         Minerul Rodna. Andrei Cămărășan, Cristian Dodea, min. 45 Tinuț Cozonac, Vlad Hazbei, căpitan, Lazăr Pioraș, Călin Saicu, Ionuț Valea, Călin Capră, Valeriu Munteanu, Paul Colța, Răzvan Hazbei, Daniel Brumă, min. 46 Valentin Alexa.

         Marcatori, pentru Minerul, Daniel Brumă, 3 goluri, Răzvan Hazbei, 5 goluri, Valeriu Munteanu, 3 goluri, Paul Colța, 2 goluri, Călin Capră, un gol, Ionuț Valea, un gol, Vlad Hazbei, un gol. Pentru Recea au înscris Radu Lucineț, un gol și Vasile Buzdugan, un gol, acesta este și căpitanul echipei și a ratat un penalty, trăgând ca un copil de grădiniță. Jucătorul meciului, aici avem doi jucători ai gazdelor, la egalitate, Răzvan Hazbei și Valeriu Munteanu.

         Arbitrii, Narcis Bodocan, Janoș Tășnady, Ionuț Sabou, toți din Cluj, observator, Tiberiu Gabor din Reghin.

         Pentru deliciul puținilor spectatori, la sfârșitul meciului, arbitrul Narcis Bodocan a organizat ,,loteria penaltyurilor”, ca și cum s-ar fi ajuns aici. Scor 3-2 pentru Minerul, din patru lovituri gazdele au marcat trei goluri, iar recenii din cinci lovituri au marcat două goluri. Așa da!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5