Fotbal. Liga a IV-a, etapa a X-a

Cilean, eroul partidei cu patru reuşite

ACS Dumitra – Spicul Salva – 6-1 (1-1)

Duminică, 8 noiembrie, de la ora 14.00, pe baza sportivă Electrotehnica Bistriţa, gazda acestei partide, ACS Dumitra, a primit vizita echipei Spicul Salva. În etapa trecută, dumitrenii au câştigat cu 3-2 la Tăure, iar sălvenii au remizat 2-2 pe propriul teren cu Monorul. Oaspeţii, veniţi cu o galerie care i-a susţinut din primul minut de joc, le-au dat aripi, încât în min. 18 deschid scorul prin jucătorul Mititean, din centrarea lui Morariu de pe partea dreaptă. Din min. 30, intră în scenă reuşitele, patru la număr, ale jucătorului Cilean. La primul gol, acesta trimite din careul de 16 m în colţul lung – 1-1. Un minut mai târziu, oaspeţii ripostează prin jucătorul I. Ceuca, care trimite mult peste bară dintr-o poziţie foarte bună. Cu două minute înainte de pauză, triunghi de pasă Tomoioagă, Coşneac şi Hazbei, ultimul având golul în vârful bocancului, dar se opune portarul Tănase, respingând în lateral. Min. 49, gazdele preiau conducerea, Martău şutează de la 30 m, respinge portarul lateral, iar din 8 m Cilean trimite în plasă – 2-1. Spectacolul oferit de clasata pe locul doi al clasamentului continuă cu Bugnar, care centrează de pe partea drepată pentru Cilean, acesta şterge balonul cu capul, loveşte bara şi intră în plasă 3-1. Min. 55, spiriduşul Cilean înscrie al patrulea gol al său în această partidă, copie golului trei, 4-1. Min. 58, Coşcean îşi trece numele pe foaia de arbitraj, de data aceasta cu gol, trimiţând în colţul lung, 5-1. Min.60, Morariu pune la încercare portarul cu un şut puternic, dar pe lângă bară. Cortina spectacolului de goluri va fi trasă în min. 80, când argintul viu, Cristi Cioancă (Uţă), după o cursă pe partea dreaptă, centrează pentru Tomoioagă, acesta înscriind pentru 6-1. Aşadar, am asistat la un spectacol reuşit de dumitreni, cu goluri care mai de care mai frumoase, aceştia fiind un real pericol pentru lidera FC Bistriţa, atât prin jocurile prestate, cât şi prin spectacolul oferit pe teren.
Partida a fost condusă foarte bine la centrul terenului de către Dan Atănăsoaie, ajutat la cele două linii de Mircea Roşca şi Mihai Ungur. Observatorul partidei Gheorghe Şuşnescu. Asistenţa medicală a fost asigurată de Adrian Ani.
Au jucat: ACS Dumitra: Curcă, Ştefănuţ (min. 57 Târnovan), Sigartău, Pop, Bugnar, Coşneac (min. 60 Pavel), Martău, Tomoioagă, Moloca (min. 65 C. Cioancă), Cilean, Hazbei (min. 44 A. Cioancă). Rezerve: Cămărăşan, Andronesi. Antrenor Dumitru Simion.
Spicul Salva: Tănase, Urs, I. Ceuca, Morariu, R. Szekely, L. Szekely, Lari, Mititean, A. Ceuca, Zăbală, Pleşan. Au mai intrat I. Ceuca şi M. Pop. Delegatul echipei Cristian Onul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5