Fotbal. Liga a IV-a, etapa a IV-a

Dumitrenii, la un pas de victorie

ACS Dumitra – FC Bistriţa 1-1 (1-0)

Cu moralul ridicat în urma victoriei din deplasarea de la Năsăud, cu 3-1, din etapa trecută, iată că duminică, 20 septembrie, de la ora 17.00., pe terenul Iproeb, dumitrenii au primit vizita echipei FC Bistriţa, anunţându-se din timp o partidă interesantă, ţinând cont de valorile echipei oaspete, amintind Sergiu Costin, care a jucat în Champions League, Sergiu Mândrean sau Chibulcutean, nume mari din fotbalul Ligii I, care prin jocul şi numele lor ne-au reprezentat cu cinste judeţul.
De partea cealaltă, Dumitra, o echipă tânără, cu jucători experimentaţi, le-au creat mari probleme bistriţenilor, mai ales în prima parte a jocului, atunci când au şi marcat prin argintul viu , Azbei, cel care prin cursele lui de pe banda dreaptă a făcut legea în teren. Cum se ştie că ocaziile sunt răzbunătoare, oaspeţii au golul în vârful bocancului, când Drădici trimite cu latul peste portar, balonul nimerind bara, iar defensiva gazdă, scăpând cu faţa curată, mai ales că din contraatacul dumitrenilor a căzut şi golul, după o cursă nebună al lui Azbei, un fel de Spidi-Gonzales, acesta trimite în colţul lung al porţii apărate de Ilieş. Două minute mai târziu, fază trasă la indigo, când acelaşi jucător putea majora rezultatul, dar trimite în plasa laterală.
În partea a doua a jocului, gazdele au încetinit motoarele mult prea repede, sau condiţia fizică şi-a spus cuvântul, aşa că oaspeţii şi-au creat mai multe ocazii de poartă. În min. 83, portarul Cămărăşan palmează balonul la firul ierbii în loc să fie reţinut, iar din apropiere, Bucur a urmărit mingea, fiind oprit neregulamentar de portar. Centralul partidei, Marius Pop, indică punctul cu var, execută Ţigorean în stânga portarului, egalând situaţia – 1-1.
Finalul partidei le-a aparţinut oaspeţilor cu câteva ocazii de poartă, dar rezolvate cu brio de Cămărăşan.
Antrenorii celor două echipe Simion Dunitru şi Titi Voica au trimis în teren
Dumitra: Cămărăşan, Pop, Sigartău, Ştefănuţ, Coşneac (cpt.), Cioancă A., Moloca, Martău, Tomoioagă, Cilean, Hazbei. Au mai intrat în teren Curcă, Pavel, Cira şi Bugnar.
Bistriţa: Ilieş, Rus, Costin S., Chibulcutean (cpt.), Drăghici, Bucur, Sighiartău, Lup, Pop, Ceuşan, Mândrean. Au mai evoluat Ţigorean, Jimborean.
Au arbitrat la centru Marius Pop, asistat la cele două linii de Mihai Ungur şi Marius Lazăr. Observator AJF BN, Toma Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5