Fotbal feminin. Remiză albă şi un punct mare obţinut de Heniu Prundu Bârgăului în Banat!

ACS Heniu Prundu Bârgăului a remizat duminică pe terenul Fortunei Becicherecu Mic, 0-0, obținând un punct foarte important contra unei echipe valoroase. A fost prima remiză a albă a sezonului în Liga 1!

Pentru a doua oară consecutiv, poarta echipei Heniu a fost apărată de o jucătoare de câmp! În absența Annei Zatușevskaia, poate cel mai bun portar din Liga 1, buturile au fost apărate de Iulia Mera, fundaș cu experiență.

Și tot pentru a doua oară, Iulia a înschis poarta finalistei Cupei României din sezonul trecut, care a bifat a treia etapă consecutivă fără gol primit. Trupa pregătită de tandemul Călin Svoboda – Gicu Ruscău se menține pe locul secund al clasamentului Ligii I.

Prima repriză a fost dominată de echipa noastră. Am împins jocul în jumătatea lor, iar adversarele nu au avut decât o ocazie mare. În repriza a doua, au venit peste noi, dar am jucat în continuare bine și cred că rezultatul este echitabil. Le felicit pe fete pentru jocul făcut și pentru atitudinea arătată”, a declarat președintele ACS Heniu, George Ruscau, pentru pagina de Facebook a clubului.

Echipa noastră continuă să se mențină pe locul 2, cu 10 puncte după primele cinci meciuri jucate, linia de clasament fiind trei victorii, un egal, o înfrângere și un golaveraj pozitiv: 10-6.

Fortuna Becicherecu Mic – ACS Heniu 0-0
ACS Henu: Mera Iulia - Iulia ZamfirLenuta StefSimona CaldareLovenberger Denisa - Eugenia MironAnastasia Sivolobova - Mihaela MerlanPapp Szidònia, Adina Rognean - Ioana Pop. Au mai jucat: Daniela MateşNadea Vasilika. Antrenori: Calin Svoboda, Gicu Ruscau.

Forza Heniu!

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5