Argint pentru jucătoarele de la Heniu Prundu Bârgăului! Finala Cupei României, cea mai mare performanţă a clubului

ASC Heniu Prundu Bârgăului a pierdut finala Cupei României la fotbal feminin, disputată marţi seara, la Sfântu Gheorghe, în compania formaţiei CSS Târgovişte. Jucătoarele noastre au fost învinse cu scorul de 3-0, dar rămâne munca şi performanţa de a se califica în ultimul act al competiţiei.

„Argint! ACS Heniu Prundu Bârgăului a fost învinsă de CSS Târgovişte cu 3-0 în finala Cupei României. Nu a fost ziua noastră, dar o finală rămâne o finală. Sperăm să revenim mai puternici. Felicitări CSS Târgovişte!”, a transmis staff-ul echipei, pe pagina de socializare.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, formația din Târgovişte a înscris 3 goluri în doar 10 minute. Maria Șoimu a deschis scorul în minutul 57, Mihaela Merlan a mărit avantajul după doar un minut, iar Alexandra Sfiea a stabilit rezultatul final prin reușita sa din minutul 69, potrivit FRF.

Heniu Prundu Bârgăului: 12. Ana Zatusevcaia – 11. Denisa Lovenberger, 16. Iulia Mera (21. Ioana Popa 71'), 7. Lenuța Ștef, 19. Vasilica Nadejda – 15. Csilla Balasz, 6. Alexandra Sziga (5. Valentina Văman 53') – 9. Adina Rognean, 2. Andreea Corduneanu, 8. Szidonia Papp – 10. Simona Caldare. 

Rezerve: 30. Ana Mateșan – 4. Amalia Hohman, 14. Paula Șatropa, 18. Ioana Cătuna, 20. Mihaela Purcil. 

Antrenor: Călin Svoboda. Preşedintele clubului: George Ruscău

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5