Fotoliile cu masaj, recomandate pentru sănătate

Fotoliile cu masaj sunt lucruri excelente de avut în casă, pentru cine nu poate ajunge la un salon de masaj. Acestea prezintă foarte multe beneficii, care fac că investiţia să merite.

În primul rând, acestea ajută la eliberea de stres şi ajută persoana să se relaxeze total, întâmplându-se des ca respectiva persoană să adoarmă. Evident, acestea oferă o stare de bine, relaxând muşchii, crescând nivelul endorfinelor, îmbunătăţind circulaţia sanguină şi a limfei, pe lângă multe alte beneficii pe care le oferă.

De exemplu, acesta îmbunătăţeşte eliminarea toxinelor din organism. În momentul în care muşchii sunt intens lucraṭi, acestea duc la un rezultat mai bun, făcând limfa şi circulaţia sanguină să cureţe mai multe toxine din cadrul organismului. Tot datorită acestui proces, tensiunea arterială se poate normaliza. Aceste tipuri de fotolii de masaj au posibilitatea de a face persoana să se simtă în formă după terminarea unei şedinţe, deoarece ajută la scăparea de tensiunea şi rigiditatea care poate apărea în muşchi, precum şi la apariţia a mai puţine spasme musculare. Rezultatul obţinut în urmă şedinţelor cu fotofiile de masaj este comparabil cu cel oferit de către un profesionist, ajutând la dispariţia nodurilor, spasmelor, rigidităţii şi tensiunii din musculatura.

Deoarece masajul este relaxant, acest lucru permite o îmbunătăţire a flexibilităţii, ducând la o libertate de mişcare mai mare. Testul acesta se poate realiza foarte uşor, astfel: înainte de o sesiune în fotoliul cu masaj, persoana este îndemnată să-şi atingă degetele de la picioare, apoi iar, după terminarea şedinţei. După acest mic test, se observă o îmbunătăţire importantă a mişcării.

Fotoliile cu masaj sunt recomandate în cazul recuperărilor după unele operaţii. Acest lucru se datorează faptului că în urmă creşterii fluxului sanguin, se va transmite mai mult oxigen către ţesuturi, acesta fiind important pentru vindecare. Astfel, se remarcă o recuperare mai iute în cadrul acelor zone.

Corpul uman produce analgezice natural. Pentru ridicarea nivelului endorfinelor, se recomandă masajul, manipularea chiropractică şi exerciţiile fizice, iar scaunele cu masaj pot face primul lucru enumerat.

Dacă muşchii din jurul coastelor devin rigizi, coastele pot să deranjeze respiraţia; aceste tipuri de masaj pot să lucreze muşchii respectivi pentru a putea să se producă iar o respiraţie normală. Din nou, acest lucru se poate testa uşor, printr-o simplă respiraţie adâncă în urmă sesiunii de masaj.

Pe lângă această, musculatura încordată provoacă mai multe tipuri de dureri în corpul uman, iar fotoliile relaxează muşchii, făcând durerile, precum cele de spate sau de gât, să dispară. Ca urmare a durerii musculo-scheletice, mulţi oameni ajung să stea în poziţii incorecte, nerecomandate de către doctori. Utilizarea în mod regulat a acestor fotolii va avea că efect direct îmbunătăţirea poziţiei corpului, deoarece durerea dispare, oamenii devenind şi mai flexibili.

Un alt beneficiu important îl reprezintă faptul că poate să prevină artrită degenerativă, care apare ca urmare a aplicării unei presiuni mari pe zonele cu o postură anormală, având un efect negativ asupra scheletului. Folosirea produselor, precum cele distribuite de www.masatto.ro, durerile de articulaţii sunt reduse, fiind utile în mod special persoanelor care au trecut de 40 de ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5