Fundaţia Soros oferă câte 15.000 de lei pentru şcolile din zonele defavorizate

Unităţile de învăţământ cu personalitate juridică sau structuri ale unor şcoli cu personalitate juridică, amplasate în comunităţile care se confruntă cu probleme sociale deosebite, au posibilitatea să obţină între 10.000 şi 15.000 de lei din partea Fundaţiei Soros România.

Granturile sunt oferite prin intermediul Fundaţiei ,,Centrul Educaţia 2000”, în cadrul programului ,,Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcolile aflate în dificultate”.

Pentru a se înscrie la selecţia de proiecte, şcolile trebuie să completeze un formular de aplicaţie pe care să-l încarce online pe pagina de internet www.cedu.ro până vineri 16 decembrie, cel mai târziu la ora 17.00.

Au cele mai mari şanse de a primi finanţări nerambursabile pentru organizarea de programe gen ,,şcoala după şcoală” (dar nu numai) acele unităţi de învăţământ din localităţile care au o rată ridicată a şomajului/ au foarte multe familii beneficiare de venit minim garantat, au foarte mulţi elevi cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate, şcolarizează elevi cu cerinţe educaţionale speciale sau aparţinând minorităţilor naţionale.

Evaluarea proiectelor propuse de şcoli se va face în perioada 17 decembrie 2011 - 23 ianuarie 2012 (dată la care vor fi anunţate cele 100 de unităţi beneficiare de grant).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5