Furnizorii de servicii medicale, verificaţi lunar, prin sondaj, de CAS BN

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud va efectua lunar un control operativ la furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale aflaţi în relaţii contractuale cu aceasta.

„Tematica acţiunii de control este verificarea prin sondaj a concordanţei serviciilor, între activitatea raportată şi activitatea efectuată pe luna pentru care s-a solicitat decontarea, în vederea stabilirii realităţii sumelor solicitate, potrivit prevederilor legale în vigoare”, precizează directorul general al CAS BN, Camelia Ilişuan, Într-un comunicat pe site-ul instituţiei.

Astfel, în fiecare început de lună, vor fi stabiliţi furnizorii care vor fi controlaţi, supă data depunerii documentelor de raportare, fiind precizate obiectivele şi documentele supuse verificării. De asemenea, furnizorii vor fi înştiinţaţi asupra datei la care va avea loc evaluarea. Mai mult, aceştia se vor prezenta documentele la sediul CAS BN, pentru ca acţiunea să fie operativă şi pentru a nu îngreuna activitatea furnizorilor.
În vizor sunt aşadar medicii de familie, farmaciile, cabinete sau clinici private, laboratoare medicale, spitale etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5