Gabriel Lazany: Nu am nici cea mai mică intenţie de a intra în politică şi de a candida!

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, ec. Gabriela Lazany, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu ia în calcul vreo candidatură la alegerile locale sau parlamentare din acest an.

„Multă lume m-a întrebat lucrul acesta, inclusiv din cunoştinţele mele, am fost cuprins în câteva sondaje pe această temă. Intenţia mea este de a-mi continua activitatea la spital, pentru că sunt foarte multe proiecte începute şi, sincer să vă spun nu sunt genul de om care nu-şi termină treaba. Nu am nici cea mai mică intenţie de a intra în politică şi de a candida”, a precizat Lazany.

          Managerul SJU Bistriţa a menţionat că, potrivit Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, funcţia pe care o deţine este incompatibilă cu orice altă demnitate. „Este un articol care prevede incompatibilităţile managerului. Managerul de spital este mai restrâns ca posibilităţi de a avea activităţi poate chiar ca ministrul Sănătăţii. Noi nu avem voie nici să bem apă la o societate comercială, darmite să operăm. Din câte am înţeles, el (n.n. – ministrul Sănătăţii) nu are aceste incompatibilităţi, dar managerii de spitale au cele mai multe incompatibilităţi din toate sectoarele de activitate. Vorbim de absolut toţi managerii de spitale”, a concluzionat el.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5