Două milioane de euro pentru finalizarea Secţiei ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Ministerul Sănătății a alocat Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa fondurile necesare finalizării proiectului de extindere, modernizare și dotare a secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) și a Unității de Transfuzii Sanguine (UTS), în valoare totală de 14 milioane lei, pentru care ministerul repartizase, în anul 2018, suma de 4 milioane lei. Anul acesta vor fi distribuite alte 8 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor și  achiziția de echipamente. Managerul Gabriel Lazany a fost prezent la Palatul Victoria, alături de ministrul Sorina Pintea, în cadrul unei conferinţeîn care au fost prezentate principalele investiţii ale Ministerului Sănătăţii.

         „2.000.000 euro pentru terminarea lucrărilor de extindere, modernizare și dotare a Secției de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița! În urma acestor investiții, secția ATI din Bistrița va fi una dintre cele mai moderne din România. Dacă nu vom întâmpina evenimente neprevăzute, secția ATI va fi funcțională începând din luna iulie. Mulțumesc Guvernului României și doamnei ministru Sorina Pintea pentru suportul acordat în dezvoltarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița”,  transmis preşedintele Emil Radu Moldvan.

La conferința de presă de la Palatul Victoria a participat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany, și managerii SCJU Mureș, Spitalului Universitar București și al Spitalului “Sf. Ioan” București, în calitate de manageri ai spitalelor cu cele mai mari bugete de investiții din România.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5