Gabriel Lazany și ministrul Sănătății, vizită de lucru la centrul de tratare a adicției de droguri din cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, însoțit de d-na dr. Claudia ȘTEFĂNESCU-medic șef secția Psihiatrie, au efectuat împreună cu ministrul sănătății, prof. dr. Alexandru RAFILA, o vizită de lucru la centrul de tratare a adicției de droguri din cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila. Potrivit acestuia, vizita a avut rol de documentare în vederea construirii noului Centru Regional de Tratare a Adicției de Droguri din Bistrița.
"Bistrițenii nu au timp de pierdut! Mergem înainte!", este mesajul transmis de Gabriel Lazany.
DE altfel, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan,a anunțat că a fost găsită soluția pentru finanțarea “Centrului Regional de Reabilitare și Reintegrare a Minorilor cu Adicții”, prin Planul Național de Redresre și Reziliență, în urma discuțiilor cu Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, Gabriel Lazany și Bogdan Ivan, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

"Urmează realizarea studiului de fezabilitate, apoi construirea Centrului care, pe lângă tratarea adicției, va dispune și de spații recreative, terenuri de sport și bazin de înot.
Tratăm și reintegrăm! Având în vedere impactul major al consumului de stupefiante și faptul că în țara noastră mai este un singur astfel de Centru, la Prahova, nu mai este nici o zi de pierdut! Județul nostru oferă toate condițiile, pentru ca acest proiect să devină realitate, iar noi facem tot ce este necesar să fie deschis cât mai curând, pacienților.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5