Gavrilã Urs: Cei 1200 de votanţi din Bistriţa ne-au ales nu pentru concerte, mese gratuite, trocuri şi promisiuni de funcţii

Distinşi concetãţeni,

Slabul rezultat de duminicã a reprezentat un feedback foarte necesar pentru noi, cei de la Forţa Civicã. Deşi, din entuziasm şi poate lipsã de experienţã politicã am avut asteptãri mari, iatã cã votul la europarlamentare a rãmas un vot strict politic, strâns legat de structurile partidice şi profund dependent de militanţii fiecãrei formaţiuni.

Am dus aceastã campanie aşa cum ne dorim cu toţii sã fie o campanie electoralã: decentã, constructivã, neagresivã, ĩn care dialogul a fost mijlocul de comunicare cu alegãtorii, nicidecum transmiterea seacã a mesajului electoral. Dacã pentru spaţiul rural, aceastã strategie s-a dovedit deficitarã, iatã cã ĩn municipiul Bistriţa putem vedea jumatatea plinã a paharului. Cei 1200 de votanţi din Bistriţa ne-au ales nu pentru concerte, mese gratuite, pomeni electorale cu mici şi bere sau trocuri şi promisiuni de funcţii. Cei 6% ne-au ales tocmai ĩn speranţa unei schimbãri reale a mentalitãţii şi a clasei politice actuale. Si, chiar dacã acest deziderat nu s-a ĩnfãptuit prin votul de duminicã, ĩi asigurãm pe cei care au fãcut din Forţa Civicã al 5-lea partid ca numar de votanţi ĩn municipiul nostru cã nu ne vom opri aici.

Ne-aţi arãtat cã existã electorat şi pentru o politicã nouã, decentã şi elegantã. Vom face tot ce ne stã ĩn putinţã pentru a deservi acest electorat curajos. Iar pentru cei ce nu ne-au votat, vom ĩncerca sã ĩnvãţam din propriile greşeli pentru a fi pregãtiţi pentru exigenţele dumneavoastrã pe viitor.

Cu deosebitã consideraţie şi mult respect, Gavrilã Urs, preşedinte Forta Civica Bistrita Nasaud

Comentarii

26/05/14 21:58
didi

mare realizare.doamne ajuta ca unul ca tine inca nu a ajuns acolo sus.tu care faceai campanie cu corectitudine i-as chema pe toti cei ce au incredere in voi sa vina sa vada cum va-ti batut joc de toti locatarii care au cumparat apartamente de la voi in viisoara.asa ai facut atunci in 2007 cand promiteai o gramada de lucruri ca faci asa faceai si acuma cu promisiunile ramaneai.hhhhoooootttttiiiiiiiiilllllllllllooorrrr

27/05/14 01:08
Delyrium

hai lasati modestia asta...ca toti sunteti facuti din acelasi rahat...fac pariu ca dupa ce se vedeau cu sacii in caruta isi mai aduceau aminte de promisiuni...hai sa fim seriosi!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5