“Generalul” Mihai Mureşan salută dascălii la început de an şcolar

La început de an şcolar 2008-2009, inspectorul şcolar general Mihai Mureşan adresează cadrelor didactice, personalului auxiliar şi nedidactic din unităţile de pe raza judeţului un mesaj prin care le urează o activitate bogată, fără incidente, menţionând şi rolul important al schimbărilor legislaţiei, dar şi al dotărilor unităţilor de învăţământ.

“Am încrederea că în cele două săptămâni care au rămas până la debutul noului an şcolar, conducerile unităţilor de învăţământ, cadrele didactice şi personalul nedidactic vor intensifica activităţile de pregătire a noului an şcolar. Mă gândesc la amenajarea spaţiilor de învăţământ, a cabinetelor, laboratoarelor, bazelor sportive, astfel ca din prima zi să putem oferi elevilor noştri condiţiile optime de activitate.

Permiteţi-mi încă o dată să vă asigur de tot sprijinul meu şi al echipei Inspectoratului Şcolar Judeţean”, afirmă “generalul” Mihai Mureşan. La începutul anului şcolar vor avea loc o serie de întâlniri ale dascălilor cu inspectorii de specialitate, ce se vor constitui într-un bun prilej de jalonare a activităţii didactice de stabilire a obiectivelor pentru viitorul an şcolar, precum şi a strategiilor necesare atingerii acestora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]