George Dumitrescu, posibil candidat AUR la Primăria Bistriţa: Odată, Bistriţa era un oraş cochet!

George Dumitrescu, medic stomatolog din Bistriţa, este unul dintre numele pe care Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) l-ar putea propune drept candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa pentru alegerile din 2024. O decizie finală va fi luată după o analiză făcută de partid cu privire la munca depusă de fiecare echipă în plan politic. În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a criticat modul în care municipalitatea derulează proiectele de investiţii, precizând că bistriţenii asistă la un „bombardament intrinsec” al oraşului.

„Reconstrucţia oraşului nostru se face fără a se ţine seama de bistriţeni, din păcate. Odată, Bistriţa era un oraş cochet, ţin minte că mă plimbam cu părinţii mei prin centru, pe bulevard, arăta totul altfel, fără să fie investiţi atâţia bani aiurea. Astăzi oraşul e plin de gropi, săpat şi abandonat. Cu tristeţe văd cum ineficienţa şi neglijenţa conduc la deteriorarea vieţii cotidiene a concetăţenilor”, a declarat George Dumitrescu.

Potrivit acestuia, întârzierea lucrărilor nu afectează doar mobilitatea locuitorilor, ci şi bunăstarea şi siguranţa cetăţenilor. În mesajul său, acesta a prezentat o serie de recomandări pentru administraţia municipală, şi anume prioritizarea lucrărilor de reparaţii; implementarea unui sistem eficient de supraveghere şi control pentru calitatea lucrărilor; alocarea de resurse adecvate pentru a avea garanţia că lucrările sunt de calitate, expertize asupra lucrărilor, dar şi implicarea cetăţenilor.

„Ce se face în Bistriţa, teoretic, se face pentru cetăţeni, pentru bistriţeni. Se fac din punctul nostru de vedere nişte lucrări aberante care nu folosesc la nimic. Activitatea unui edil ar trebui să fie condusă de dragostea pentru ţară şi comunitate, nu de ambiţii electorale”, a mai spus George Dumitrescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5