Gimnaştii Marius Berbecar şi Cristian Băţagă, în finalele pe aparate de la Jocurile Europene

Dacă echipele de gimnastică artistică ale României, feminină şi masculină, nu au reuşit să se apropie de podium la Jocurile Europene de la Baku, speranţele se leagă de evoluţia sportivilor în finalele pe aparate. Bistriţeanul Marius Berbecar (Steaua Bucureşti) şi Cristian Băţagă, legitimat la CSM Bistriţa, au reuşit să se califice în finalele de la paralele, respectiv sărituri.

Medaliatul cu argint al Campionatelor Europene de la Montpellier (Franţa), Marius Berbecar va lupta pentru o medalie în finala de la paralele. Gimnastul bistriţean a primit a doua notă din calificări, 15,633, şi va reedita disputa cu Oleg Verniaev (15,666) şi Oleg Stepko (15,566).

Cristian Băţagă a prins ultimul loc al calificărilor cu două sărituri de 14.416, competiţia de la acest aparat fiind dominată de acelaşi Oleg Verniaev.

Finalele pe aparate se vor disputa sâmbătă, 20 iunie, fiind transmise de Digi Sport.

Echipele României s-au situat pe locul 7 la feminin, respectiv 9 la masculin. Vlad Cotuna este în finala de la individual compus, Silvia Zarzu – sol, iar Andreea Iridon la individual compus, paralele, bârnă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5