Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a câştigat medalia de bronz şi prezenţa în cupele europene!

Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a cucerit medalia de bronz în Liga Florilor la handbal feminin şi va juca în cupele europene. Fetele noastre aveau nevoie de o victorie în meciul cu SCM Rîmnicu Vâlcea, campioana României, şi au luptat pentru acest vis frumos al  lor şi al suporterilor bistriţeni, care au fost alături de echipă şi la bine, şi la mai puţin bine. Scorul final înregistrat pe tabela de marcaj a fost 31-28, după ce la pauză am condus 17-16. 

Au marcat: Valentina Ardean Elisei (8), Almudena Rodriguez (7), Laura Pristăvița (6), Nicoleta Dincă (5), Szilvia Szabo (2), Daniela Rațiu (3). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a avut 12 din 40 intervenții reușite (30%). 

Premierea a fost făcută de Steluţa Luca de la Federaţia Română de Handbal.  

„Este un alt vis împlinit pentru că am început de la promovare, ne-am propus să creştem treptat. Medalia era un vis, podiumul era un vis care s-a îndeplinit, cupele europene erau un vis care s-a îndeplinit. Publicul acesta minunat merită, Bistriţa merită povestea asta şi cred că şi noi am meritat pentru că a fost un sezon extrem de complicat, un sezon în care am trecut prin multe, un sezon în care, fără să fiu modest, meritam această medalie pentru că permanent am fost pe locul 3 şi nu am aşteptat noi greşeala adversarului, ci alţii au aşteptat să ne împiedicăm noi. E multă muncă la mijloc, e foarte multă seriozitate, iar ceea ce am văzut astăzi în sală  nu face decât să confirme că ceea ce facem noi este corect”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

„Această medalie şi acest rezultat este pentru toată munca depusă de staff, de echipă, de aceşti oameni minunaţi din Bistriţa care au crezut până în ultimul moment că putem să obţinem un rezultat extraordinar şi iată că visul nostru s-a împlinit. Vreau din suflet să le mulţumesc bistriţenilor că au crezut în noi, autorităţilor şi celor care ne-au sprijinit să avem o stabilitate la nivel de club. Aumuncit un an de zile şi noi, cei din interior, am văzut sacrificiile făcute de ele şi eu cred că acesta este un rezultat al munciişi al perseverenţei”, a declarat directorul CS Gloria, Marius Pintea.

Acesta a menţionat că obţinerea acestui rezultat într-un campionat atât de puternic ca cel al României la handbal feminin este maimult decât un rezultat extraordinar. „Vom sărbători astăzi, iar de mâine va începe omuncă asiduă. Dorim să ne prezentăm în cupele europene şi să facem o figură frumoasă, nu putem să jucăm într-o competiţie internaţională şi să reprezentăm România la un nivel mediu. Noi vrem să facem lucrurile aşa cum le-am făcut şi până acum”, a spus Pintea.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5