Gloria 2018. Un nou nume şi o altă echipă. Meci de pregătire, câştigat cu CSM Roman

CS Gloria 2018 a învins în această seară pe CSM Roman cu scorul de 30-25, într-un meci de pregătire. Sâmbătă dimineaţa, fără public, se va mai juca un meci-şcoală, cu două reprize a câte 20 de minute. De altfel,în prima etapă, fetele noastre vor juca chiar împotriva acestei echipe.

Pentru Gloria 2018 au marcat Oana Țiplea (7), Valentina Ardean Elisei (6), Nicoleta Dincă (4), Szilvia Szabo (4), Andreea Tetean (4), Magdalena Paraschiv ( 2), Laura Pristăviţa (1), Paula Garcia Avila (1), Daniela Raţiu (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 7 din cele 13 aruncări pe poartă (procentaj 53%), Cristina Sîntămărean 5 din 14 (35%)  şi Ana Maria Inculeţ 4 din 14 (28%).

Impresia generală a fanilor este că Gloria 2018 e altceva, astfel că aşteptările vor fi mai mari.

„Sezonul încă nu a început. Mai avem foarte multe lucruri de pus la punct şi cred că înainte de a vorbi despre obiective, ar trebui să vorbim despre muncă. Cu siguranţă că lumea are aşteptări mari de la noi, nu ne dorim nici noi mai puţin, însă prefer să fiu mai rezervat şi să vorbim la finalul sezonului, decât să promitem ceva şi apoi să dezamăgim. (...) Preferăm să vorbim mai mult în teren decât în afara lui”, a declarat  antrenorul Horaţiu Paşca, care a punctat faptul că publicul de la Bistriţa este unul special.

Săptămâna viitoare, la Bistriţa va avea loc cea de a treia ediţia a  Cupei Judeţului Bistriţa-Năsăud la handbal feminin.

 

*** 

Sala Polivalentă a fost neîncăpătoare pentru sutele de suporteri bistriţeni veniţi la prezentarea echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. Îmbrăcaţi în tricourile echipei favorite, aproape o mie de suporteri au cântat, în debutul evenimentului, alături de trupa Talisman.

„Numai una”, „Nunta”, „Atât de singur” au fost fredonate de bistriţeni alături de  Alin Oprea, care şi-a amintit de concertul de acum două decenii, tot de la Sala Polivalentă.

După momentele oferite de majoretele de la Cheers, Florin Săsărman a cântat imnul Gloriei 2018, compus de folk-istul bistriţean şiimprimat alăruri de galeria Peluza Albastră.

Prezentarea echipei şi a staff-ului tehnic i-a aparţinut lui Alin Oprea, care a spus că îşi doreşte ca trupa Talisman să fie ... un talisman  pentru partidele din acest sezon competiţional.

CS Gloria 2018

Staff-ul tehnic

Horaţiu Paşca – antrenor principal

Radu Moldovan – antrenor secund

Viorel Paraschiv – referent

Alexandru Chiuzan – fizioterapeut

Cătălia Raţiu – fizioterapeut

Lucian Andreiesş – preparator fizic

Lot jucătoare:

Valentina Ardean Elisei (15) – extremă stânga

Nicoleta Dincă (2) – extremă stânga

Bianca Zegrean  (96) – extremă stânga

Adin Ghiulgian (99) - extremă stânga

Teodora Adriana Bloj (17) – intermediar stânga

Andreea Tetean (25) – centru/ intermediar stânga

Szilvia Szabo (5) – centru/intermediar stânga

Laura Pristăviţa (4) – coordonator de joc

Oana Ţiplea (20) – intermediar dreapta

Almudena Rodriguez Rodriguez (6) – intermediar dreapta

Paula Garcia Avila (88) – pivot

Daniela Raţiu (24) – pivot

Denisa Giurgiuca (14) – pivot

Magdalena Paraschiv (3) – extremă dreapta

Andreea Bărbos (10) – extremă dreapta

Ana Maria Măzăreanu (1) – portar

Cristina Lia Sîntămărean (12) – portar

Ana-Maria Inculeţ (94) – portar

*** 

La meciul de prezentare, printre oficialităţile prezente s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean - Emil Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, deputatul Daniel Suciu, viceprimarul Bistriţei - Cristian Niculae, consilieri judeţeni, primari.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5