Horaţiu Paşca: Ne dorim progres, care poate însemna şi locul 5. Suntem o echipă extrem de ambiţioasă

         Antrenorul principal Horaţiu Paşca a precizat, din capul locului, că înainte de a vorbi despre obiectivele Gloriei 2018 ar trebui vorbit, probabil „despre handbal, despre echipă, despre performanţă şi progres”.  Acesta s-a referit şi la faptul că Liga Florilor este unul dintre cele mai puternice campionate de handbal fenimin ale lumii, care dă permanent o echipă care joacă în Final 4 a Ligii Campionilor sau chiar câştigă Cupa EHF.

         „Este unul din cele mai importante campionate ale lumii  şi cu siguranţă ne va fi extrem de greu. Vorbind despre progres am promis progres bistriţenilor şi oraşului şi cred că până acum l-am înregistrat. Progres poate însemna multe, poate avea mai multe coordonate, poate însemna un număr mai mare de puncte, poate însemna o altă filozofie de joc, poate însemna un număr mai mare de goluri marcate, poate însemna un număr mai mic de goluri primite. Cu siguranţă că ne dorim foarte multe, am o echipă extrem de ambiţioasă. Suntem cu toţii nişte ambiţioşi şi ne dorim foarte-foarte multe. Dacă vreţi, progres poate însemna şi locul V în următorul sezon de campionat sau poate însemna locul VI cu un număr mai mare de puncte şi un număr mai mic de goluri primite”, a explicat Horaţiu Paşca,

         Antrenorul principal al Gloriei 2018 a spus că echipa va face tot ceea ce-i stă în putinţă ca numele noului club „să reprezinte o forţă a handbalului românesc”.

         În ceea ce priveşte pregătirea, până-n 24 iulie, antrenamentele vor fi la Bistriţa, iar după aceea se va pleca la un program de pregătire centralizată la Colibiţa. În 10 august, este programat meciul de prezentare al echipei în compania formaţiei CSM Roman. În perioada 17-18 august, Sala Polivalentă va găzdui cea de-a III-a ediţie a Cupei Consiliului Judeţean, iar în ultima săptămână din august echipa va participa la un turneu în Baia Mare. „Am optat pentru un maxim nouă meciuri amicale, pentru că, până acum participam la 3-4 turnee şi am constat că până în momentul în care începea campionatul noi avem deja un tur de campionat jucat. Mi-aş dori mai tare de la sportivele mele să le fie dor de handbal, nu să fie sătule de handbal când începe campionatul”, a concluzionat Horaţiu Paşca.

***

     CS Gloria 2018

Staff-ul tehnic

Horaţiu Paşca – antrenor principal

Radu Moldovan – antrenor secund

Viorel Paraschiv – referent

Alexandru Chiuzan – fizioterapeut

Cătălia Raţiu – fizioterapeut

Lucian Andreiesş – preparator fizic

Lot jucătoare:

Valentina Ardean Elisei (15) – extremă stânga

Nicoleta Dincă (2) – extremă stânga

Bianca Zegrean  (96) – extremă stânga

Teodora Adriana Bloj (17) – intermediar stânga

Andreea Tetean (25) – centru/ intermediar stânga

Szilvia Szabo (5) – centru/intermediar stânga

Laura Pristăviţa (4) – coordonator de joc

Oana Ţiplea (20) – intermediar dreapta

Almudena Rodriguez Rodriguez (6) – intermediar dreapta

Paula Garcia Avila (88) – pivot

Daniela Raţiu (24) – pivot

Denisa Giurgiuca (14) – pivot

Magdalena Paraschiv (3) – extremă dreapta

Andreea Bărbos (10) – extremă dreapta

Ana Maria Măzăreanu (1) – portar

Cristina Lia Sîntămărean (12) – portar

Ana-Maria Inculeţ (94) – portar

   În cadrul conferinţei de presă a fost prezentat şi noul site al clubului, www.gloria2018.ro, unde iubitorii handbalului feminin vor găsi toate datele despre jucătoare, meciuri, statistici, noutăţi.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5