Gloria Bistriţa a remizat cu liderul din Ungaria

Gloria a terminat, la egalitate, 0-0 cu liderul din Ungaria, FC Eto Gyor. Este pentru a cincea oară când formaţia bistriţeană remizează în stagiul de pregătire din Antalya.

Gloria a evoluat în următoarea formulă: Dolha (Bota 46) – Ţîrcă, Berceanu (Hlinca 34), Iordache (Peica 42), Stroe, Stancu (Pouye 55), Feher (Antonache 68) – Radu Răzvan, Enescu (Colţa 65, 70 Chiţu),Pop Vasile, Curtuiuş (Sighiartău 66, Tene 83).

”Ca în jocurile de până acum, echipa a jucat foarte bine faza defensivă (în ciuda faptului că am schimbat relativ repede cei doi fundaşi centrali, fortaţi de accidentări: Iordache - lovitură în muşchi şi Berceanu - fractură nazală), acoperind zonele terenului, nelăsându-le spaţii de manevră. Jocul a fost echilibrat, cu faze spectaculoase şi de o parte şi de cealaltă. Cea mai mare ocazie de a înscrie a avut-o formația noastră în minutul 82, prin Sighiartău, care a ratat singur cu portarul. De remarcat agresivitatea de care a dat dovada campioana Ungariei în acest joc, lăsându-ne încă din prima repriza fără ambii fundaşi centrali”, a declarat directorul sportival Gloriei, Vasile Moga.

Potrivit site-ului oficial al clubului, următorul meci amical va avea loc vineri, 8 februarie, cu o echipă din Liga a II-a din Austria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5