Gloria, de la egal la egal, cu liderul din Moldova

Gloria Bistrita - Sheriff Tiraspol 2-2

Gloria a încheiat la egalitate, scor 2-2, cel de al treilea meci de pregătire din Antalya, în compania formaţiei Sheriff Tiraspol, pregătită de Mihai Stoichiţă. Sheriff Tiraspol este lider al primei ligi din Republica Moldova.

Antrenorul Nicolae Manea a folosit următorii jucători: Bota (Oghinciuc 46) - Ţârcă, Iordache (Berceanu 46), Kanon, Stroe - Hlinca, Feher (Stancu 46) - Enescu (Tecja 46), Biţiş (Radu Răzvan 31), Pop (Chiţu 46), Curtuiuş (Reily 51, Sighiartău 75).

Pentru Sheriff Tiraspol au marcat brazilianul Henrique Luvannor - în minutul 13 și slovenul Miral Samardzici - în minutul 35. Gloria Bistrița a redus din diferență în minutul 57, a marcat Radu Răzvan, iar Otniel Sighiarău a egalat la 2 în minutul 88.

În cele 3 partide amicale din Antalya, Gloria Bistrița a remizat de două ori, 0-0 cu FC Daegu (Coreea de Sud) și 2-2 cu Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) și a pierdut un meci, 0-1 cu Metalist Zaporoje (Ucraina).

Astăzi va avea loc un nou meci test, între jucătorii veniți în probe și echipa de bază. Antrenorii se vor decide după acest meci care dintre cei aflați în probe vor rămâne în lot.

Duminică, 3 februarie, Gloria va evolua împotriva unei formații din Austria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5