A doua partidă de pregătire fără gol pentru glorioşi

DAEGU FC (Coreea de Sud) - GLORIA BISTRIȚA 0-0

Gloria Bistrița a remizat, scor 0-0, cu Daegu FC din Coreea de Sud, în al doilea meci de verificare din Antalya.

Antrenorul Nicolae Manea a folosit următoarea echipă: Dolha - Țârcă, Iordache, Kanon, Stroe - Tene (Radu Răzvan 82), Feher, Enescu, Pop Vasile - Bitiș, Curtuiuș (Sighiartău 86).

"Partida a început la ora 15:05, pe o vreme rece, cu vânt puternic. Terenul s-a prezentat în condiții foarte bune. A fost un meci în care ambele echipe s-au preocupat mai mult de faza defensivă. Gloria a practicat un joc foarte bun în apărare, fără a lăsa spații adversarului, cu un marcaj strâns făcut la cei doi brazilieni din atacul coreenilor. În ceea ce privește atacul, fazele clare de gol au lipsit de ambele părți. Prima acțiune de poartă a avut loc în minutul 22, când Fabio Santos a șutat slab la poartă, iar Dolha a reținut fără probleme. În minutul 33, Curtuiuş a tras pe poartă, portarul coreean apără. Min. 55, șut Tene, deviat în corner. Min 72 – Dolha intervine din nou, la șutul lui Lee Jin Ho. Min. 84, Gloria scapă pe contraatac, Radu Răzvan irosește ocazia. Partida se termină 0-0 și ambele echipe sunt mulțumite de rezultat", a transmis directorul sportiv Vasile Moga.

Următoarea partidă amicală va avea loc în data de 1 februarie, de la ora 17:00, când Gloria joacă cu formația antrenată de Mihai Stoichiță - Sheriff Tiraspol, locul I în Republica Moldova.

În prima partidă amicală din Antalya, Gloria a pierdut la limită, scor 0-1, în fața echipei din Ucraina, Metalurg Zaporojie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5