Scor de handbal în ultimul amical

Gloria Bistriţa-Săgeata Drăguş 12-1

Ploaie de goluri în ultima partidă amicală a Gloriei, în cadrul stagiului de pregătire efectuat la Brașov. Partida s-a desfăşurat în comuna Drăguş, echipa locală jucând în Liga a IV-a din judeţul Braşov, partida fiind arbitrată de Robert Dumitru.

Marius Curtuiuș (golgheterul echipei în sezonul precedent al Ligii a II-a) a marcat de patru ori, în minutele 5, 13, 24 și 41. Ciocâlteu (jucător aflat în probe) a reușit tripla, în minutele 9, 30 și 34. Trestenicu a marcat de două ori - minutele 44 și 45, Andrei Enescu a introdus balonul în poarta în min. 32. Marcio a marcat și el în minutul 17 iar Fizeșan a pus ultimul sac în căruţa Gloriei(min.50. Scorul la pauză a fost 11-0.

Săgeata Drăguș a marcat golul de onoare cu trei minute înainte de fluierul final.

Au evoluat pentru Gloria: Oghinciuc (Lăzăreanu 46), Trașcă (Petrescu), Săndei, Ionescu (Peica 46), Florin Pop - Trestenicu, Marcio, Fizeșan, Enescu - Ciocâlteu, Curtuiuș (Fotescu 46).

În patru meciuri de verificare, Gloria a obținut două victorii (1-0 cu Pandurii și 12-1 cu Săgeata Drăguș), o remiză (1-1 cu FC Milsami Ursidos Orhei) și a pierdut la limită cu Concordia Chiajna, scor 1-2.

Al doilea stagiu de pregătire va avea loc în perioada 6-15 Iulie la Fussball Camp din localitatea Heiligenkreuz, situată în nordul Austriei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5