Goblenul cu diamante. Ce este și ce beneficii are?

Goblenul cu diamante sau pictura cu diamante, a început să facă furori, din motive foarte bine întemeiate. Aceasta nu doar că te face să te simți artist, dar te ajută să evadezi din stresul zilnic și să te relaxezi, în timp ce creezi un tablou cu totul fabulos, de care te vei bucura pe termen lung. 

Ce este goblenul cu diamante?

Dacă nu crezi despre tine că poți coase sau poți picta, iată că, prin intermediul goblenului cu diamante poți crea un efect uimitor al celor două, cu ajutorul unui aplicator și a diamantelor strălucitoare, care vor face din tabloul tău, unul cu adevărat fabulos, la final. 

Aici, te vei folosi, inclusiv de numere, pentru a putea realiza chiar și cele mai complexe peisaje  și tot ceea ce îți trebuie este un astfel de set de goblen cu diamante,  care îl găsești pe HappyArt.ro, în modele variate. 

Practic, te folosești de o pânză pe șasiu, de mărgeluțe numerotate, o pensetă, aplicator și un adeziv special care te vor ajuta să faci din această activitate o artă care îți va umple sufletul de bucurie. 

Beneficiile goblenului cu diamante

Cu toate că pare mai degrabă o activitate pentru artiști, de fapt, oricine poate face un goblen cu diamante, datorită faptului că este foarte ușor de înțeles și de practicat și este o activitate plăcută, care reduce stresul și anxietatea dar te bucuri de rezultate vizibile, care îți vor crește stima de sine. 

Iată ce beneficii are goblenul cu diamante

 

Reducerea stresului și a anxietății

Cu siguranță nu ai scăpat de stresul de la locul de muncă sau de zilele foarte încărcate, indiferent în ce loc te afli sau ce activitate practici. 

Iar după o zi lungă și obositoare, goblenul cu diamant, va fi acel hobby plăcut care te va ajuta să reduci stresul, să ieși din toate gândurile care îți provoacă anxietate și chiar te poate induce într-o stare de meditație. 

Stimulează creativitatea

Cu toate că vei urma anumite specificații, goblenul cu diamante, la fel ca oricare artă, stimulează creativitatea, pentru că implică emisfera dreaptă a creirului, care este legată de de imaginație, intuiție și de tot ceea ce înseamnă creativitatea noastră. 

Nu trebuie să fii un expert în goblenuri, picturi sau alte arte de acest gen, pentru a te bucura de un rezultat uimitor. Pur și simplu dă-ți voie, dă-ți timp și începe. Vei vedea cât de ușor și plăcut este această activitate. 

Îmbunătățește abilitățile motorii

Sarcinile noastre de zi cu zi s-ar putea să nu ne antreneze abilitățile motorii fine, de care avem nevoie în anumite activități. 

Coordonarea mână-ochi va fi îmbunătățită prin intermediul acestei arte, ceea ce ta va face să realizezi cu o mai mare ușurință foarte multe activități zilnice, pe care le ai de îndeplinit. În plus, te face mai agil și îți îmbunătățește puterea de concentrare, în general. 

Te ține departe de tehnologie

Poate suna înfricoșător și totuși, este un lucru atât de benefic pe care îl poți face, chiar și împreună cu copilul tău sau cu oricare membru al familiei. 

Timpul stresant de la serviciu, la care adăugăm ore întregi de stat cu ochii în telefoane, laptopuri sau TV-uri, nu fac decât să ne afecteze pe termen lung, din foarte multe puncte de vedere, sau chiar să ne cauzeze și mai mult stres. 

Atunci când începi să creezi goblenuri cu diamante, te vei deconecta de la gânduri, stres dar și de la tehnologie, și cu siguranță, vei pierde inclusiv noțiunea timpului. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5