Grădiniţa mea frumoasă, la Dumbrava Minunată

Astăzi, 25 aprilie 2018, la ora 16.00 Grădinița ”Dumbrava Minunată” Bistrița, str. E. Teodoroiu nr.2-4, desfășoară acțiunea ”Grădinița mea frumoasă”, din cadrul proiectului educativ pe unitate, 2018, intitulat ”Ne jucăm, explorăm, învățăm”.

Cadrele didactice împreună cu preșcolarii, părinții acestora și alți membri ai familiei vor amenaja curtea grădiniței într-un mod original, utilizând și materiale reciclabile. 
De asemenea, cu sprijinul Primăriei Bistrița, care ne-a pus la dispoziție pământ și flori, vom amenaja rondouri de flori și vom completa jardinierele existente.
Acțiunea este una  educativă,  de voluntariat dar și de socializare, toate aspectele contribuind la crearea unui mediu propice dezvoltării personalității copiilor.
Copiii vor învăța să amenajeze locuri speciale pentru flori, pe care le vor îngriji ulterior, să planteze semințe de salată, spanac și alte zarzavaturi pe care le vor consuma pe parcursul anului școlar. De asemenea, vor înțelege cât de importantă este implicarea părinților în crearea mediului ambiental, pentru că, părerile tuturor celor implicați în procesul educației, contează.
Dacă astăzi nu reușim să terminăm ceea ce ne-am propus, acțiunea va continua și în zilele următoare.
Important este ca împreună - cadre didactice- copii- părinți- voluntari- să (ne)oferim  posibilitatea de a face ceva din proprie inițiativă, în cazul nostru,  crearea unui mediu natural educativ eficient.
 
Mulțumim părinților, voluntarilor și Primăriei Bistrița pentru înțelegerea mesajului acțiunii!
 
Echipa de proiect a Grădiniței ”Dumbrava Minunată” Bistrița
Director, Margareta Sava

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5