GUESS WHO face show în finală la CUPA ŞCOLILOR LA STREET DANCE, la Bistriţa!

Dacă până acum aţi fost familiarizaţi cu evenimentul Cupa Liceelor la Street Dance, începând din acest an organizatorii, Street Dance Bistrita, doresc să continue tradiţia celei mai îndrăgite competiţii de dans din România destinată tinerilor prin extinderea acesteia şi la nivel de gimnaziu, de aceea, competiţia naţională se va numi Cupa Şcolilor la Street Dance, Bistriţa fiind şi gazda finalei naţionale!

Sâmbată 27 aprilie 2013 Bistrita va fi capitala Street Dance-ului. Sute de dansatori din tară vor veni să se întreacă pentru titlul de „Cea mai bună şcoală la Street Dance din România”. Suţinătorii vor avea parte de un show plin de energie, emoţii şi o atmosferă din partea dansatorilor dar şi a invitaţilor evenimentului.

GUESS WHO, unul dintre cei mai renumiţi artişti din ţară, va întreţine atmosfera evenimentului, datorită preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan şi dorim să îi mulţumim pe această cale. Spectatorii vor fi aşteptaţi începând cu ora 16 la Sala Polivalentă din Bistriţa. Biletul de intrare va costa 10 lei şi se va putea procura începând cu ora 12 de la caseria Sălii Polivalente.
Evenimentul va fi structurat în două părţi. Prima parte a competiţiei o va constituii ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA – NĂSĂUD, iar cea dea doua parte FINALA NAŢIONALĂ şi va continua cu un AFTER PARTY care se va desfăşura în club MYST începând cu ora 22, atmosfera fiind întreţinută de către DJ BLUEPRINT. La after party va avea loc sectiunea SOLO FEMALE şi SOLO MALE, adică 2 categorii unde se va desemna „Cea mai bună dansatoare” şi „Cel mai bun dansator” la Cupa Şcolilor la Street Dance 2013.

Premiile pentru câştigători:
La etapa judeţeană Bistriţa -Năsăud:
- diplome, medalii, cupe, intrări la piscină oferite de CASA EMA, produse AVON, servicii oferite de DANY STUDIO.
La Finala Naţională:
- diplome, medalii, cupe, 800 euro cash, tricouri, locuri gratuite în tabăra de dans organizată de StreetDance Bistriţa, workshop-uri gratuite.

Evenimentul este organizat de Street Dance Bistriţa cu sprijinul preşedintelui Consilului Judeţean Emil Radu Moldovan, a Centrului Judeţean pentru Cultură şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Bistriţa – Năsăud.

DORA INCERT
Coordonator Proiect Cupa Şcolilor la StreetDance
www.streetdancebistrita.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5