MAXIMILIAN FACE SHOW ÎN FINALA NAŢIONALĂ CUPA ŞCOLILOR LA STREET DANCE 2013, LA BISTRIŢA!

Ajunsă la cea de-a cincia ediţie în judeţul Bistriţa-Năsăud, Cupa Şcolilor la Street Dance se va desfăşura pe 27 aprilie 2013 la Sala Polivalentă din Bistriţa, unde pentru prima dată va avea loc şi marea finală naţională.

După experienţa obţinută în cele patru ediţii a Cupei Liceelor la StreetDance, e momentul pentru a păşim dincolo de anumite bariere. Datorită succesului de care s-a bucurat evenimentul, StreetDance Bistriţa doreşte să continue tradiţia celei mai îndrăgite competiţii de dans din România destinată tinerilor prin extinderea acesteia şi la nivel de gimnaziu. Începând din acest an, pe lângă elevii liceelor, în competiţie vor fi admişi şi elevii şcolilor gimnaziale. De aceea, competiţia naţională se va numi Cupa Şcolilor la StreetDance, Bistriţa fiind şi gazda finalei naţionale!

Cupa Liceelor la Street Dance - este un concurs de street dance între şcoli, desemnând în fiecare an unităţile de învăţământ campioane la dans în România. adunând în ediţiile anterioare, elevii de liceu din Bistriţa, Iaşi, Alba Iulia, Botoşani, Vatra Dornei, Reghin, Beclean, Năsăud, Sângeorz – Băi şi Maieru, într-un cadru dinamic, atingând-uşi scopul şi anume: dezvoltarea spiritului de echipă, a creativităţii, a sănătăţii prin mişcare, şi a dansului ca activitate competitivă pentru petrecerea timpului liber, antrenându-i pe elevi într-o activitate extracuriculară benefică dezvoltării lor.

16 licee, 150 de concureţi, 18 reprezentaţii demonstrative de dans ale invitaţiilor, 250 de dansatori, 1.500 de spectatori, 3 ore de competiţie, distracţie şi premii în valoare de 1000 de euro sunt ingredientele de succes folosite în comeptiţia anului 2012 din Bistriţa!

Ce e nou în competiţie:
Dacă până acum eram familiarizaţi ca Finala Naţională să se desfaşoare la Bucureşti, începând din acest an se ve desfăşura la Bistriţa.
Din 2013 o nouă categorie de elevi vor putea participa la acest concurs într-o secţiune special creată. Este vorba despre elevii Şcolilor Gimnaziale din România, astfel Cupa Şcolilor la Street Dance este noul nume cu care vom duce mai departe tradiţia deja binecunoscută sub numele de Cupa Liceelor la Street Dance.
Premiile pentru câştigători:
la etapa judeţeană Bistriţa -Năsăud:
- diplome, medalii, cupe, un weekend la o cabană, intrări la piscină oferite de CASA EMA, produse Avon, servicii oferite de DANY STUDIO, rechzite.
La Finala Naţională:
- diplome, medalii, cupe, 800 euro cash, tricouri, locuri gratuite în tabăra de dans organizată de StreetDance Bistriţa, workshop-uri gratuite.
În cadrul evenimentului spectatorii şi participanţii vor avea parte de demonstraţii de dans din partea juriului, a trupelor de dans IN ACTION, şi din partea celor mai mari şcoli de dans din România, invitaţi de marcă din lumea streetdance-ului românesc şi muzică live a unui artist cu renume din Romania şi anume MAXIMILIAN, în câteva cuvinte veţi avea parte de un show incendiar.

Pentru a lua parte la Cupa Şcolilor la Street Dance, tinerii dansatori trebuie să-şi alcătuiască o trupă cu un număr de minim trei şi maxim nouă persoane care să reprezinte o singură şcoală. Apoi, trebuie să completeze formularul de înscriere şi să-se pregateasca pentru cele doua probe propuse de organizatori şi anume: un “SHOW TEMATIC” de maxim trei minute, care să înglobeze minim trei stiluri de dans, iar pentru cea de-a doua probă, „IMITAREA UNUI ARTIST” naţional sau internaţional timp de maxim 2 minute.
Competitia se va desfăşura local în mai multe judeţe (Alba, Botoşani, Maramureş, Braşov şi Constanţa), iar câştigătorii locurilor I, II, III din fiecare judeţ vor participa la Marea Finală Naţională ce va avea loc în 27 aprilie la Bistriţa.

Pentru etapa locală deja s-au anunţat 7 licee şi 6 şcoli generale, însă perioada de înscriere încă nu s-a încheiat, termenul limită fiind 12 aprilie.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul :
www.streetdancebistrita.ro

DORA INCERT
Coordonator Proiect Cupa Şcolilor la StreetDance

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5