Cupa Şcolilor la Street Dance. Cele mai bune trupe din ţară luptă pentru trofee

Sala Polivalentă emană energie, spirit de fair-play, bună dispoziţie, cele mai bune trupe de street dance din România fiind astăzi la Bistriţa, la cea mai tare competiţie de dans între licee şi şcoli gimnaziale. Finala naţională a Cupei Şcolilor la Street Dance (CSSD) este organizată de Reborne Dance Studio Bistriţa cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

Sute de dansatori, 37 de show-uri, trupe din judeţele Mureş, Dolj, Timiş, Braşov, Cluj, Maramureş, Constanţa, Botoşani, plus  Bistriţa-Năsăud,  îşi dispută premiile celei de a X-a ediţii a CSSD, eveniment iniţiat şi promovat de Dora Pralea.

 Juraţi ai finalei sunt bistriţeanul Dorian Cosma, Alexandra Barac, Andrei Pandrea, Paul Gheorghe, Oana Neagu, Renata Veszi, gazdă fiind Bogdan K2, DJ Battle -  Alex Nuţ, iar DJ Crewshow – Rareş Marian.

        La deschidere a participat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care i-a felicitat pe tineri pentru faptul că îşi ocupă atât de frumos timpul, prin dans, dorindu-le ca cei mai buni dintre ei să câştige. Preöedintele Moldvan a spus Căşi-ar dori săparticipe şi la ediţia XX şi că va fi şi pe viitor alături de aceste competiţii şi proiectele Reborn. De altfel, pentru sprijinul acordat, acestuia i-a fost decernată o diplomă de onaore. 

         Pe lângă cele 17 trupe de la şcoli gimnaziale şi 11 de liceu, au evoluat, demonstrativ, şi Reborn New Kids, Reborn Breakdance, Reborn Stars, Reborn Kids, Reborn 2 Dance, Reborn Fresh şi Reborn Flavour.

         În plus, este promovat şi un party CSSD, cu concurs 1vs 1 hip hop licee şi studenţi, la Casa  de Cultură a Sindicatelor, şi un after party cu Le Minion.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5