CSSD 2018: Rebel Force de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa a cucerit trofeul. Două trupe din CN Andrei Mureşanu, pe podium

Sala Polivalentă a emanat energie, spirit de fair-play, bună dispoziţie, cele mai bune trupe de street dance din România fiind în acest sfârşit de săptămână la Bistriţa, la cea mai tare competiţie de dans între licee şi şcoli gimnaziale. Finala naţională a Cupei Şcolilor la Street Dance (CSSD) a fost organizată de Reborne Dance Studio Bistriţa cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

        La deschidere a participat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care i-a felicitat pe tineri pentru faptul că îşi ocupă atât de frumos timpul, prin dans, dorindu-le ca cei mai buni dintre ei să câştige. Preşedintele Moldovan a spus că şi-ar dori să participe şi la ediţia XX şi că va fi şi pe viitor alături de proiectele Reborn. De altfel, pentru sprijinul acordat, acestuia i-a fost decernată o diplomă de onoare. 

Sute de dansatori, în 37 de show-uri, trupe din judeţele Mureş, Dolj, Timiş, Braşov, Cluj, Maramureş, Constanţa, Botoşani, plus  Bistriţa-Năsăud,  şi-au disputat  premiile celei de a X-a ediţii a CSSD, eveniment iniţiat şi promovat de Dora Pralea.

         Juraţi ai finalei au fost bistriţeanul Dorian Cosma, Alexandra Barac, Andrei Pandrea, Paul Gheorghe, Oana Neagu, Renata Veszi, gazdă fiind Bogdan K2, DJ Battle -  Alex Nuţ, iar DJ Crewshow – Rareş Marian.

În urma jurizării momentelor prezentate, la şcoli gimnaziale, locul I a fost adjudecat de Rebel Force – Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, pe locul II s-a clasat Shake The Rules – Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa, în timp ce pe poziţia a III-a a fost Kids Crew- Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica” (judeţul Dolj).

         La licee, trofeul a fost cucerit de Urban Girls – Colegiul Naţional Bănăţean (judeţul Timiş), pe locul II a fost trupa Joaca de Kopii – Colegiul Naţional „Carol I”  (judeţul Dolj), iar pe locul III s-a clasat TRUPA CEKERAU' de la C.N. „Andrei Mureşanu” Bistriţa.

         Pe lângă cele 17 trupe de la şcoli gimnaziale şi 11 de liceu, au evoluat, demonstrativ, şi Reborn New Kids, Reborn Breakdance, Reborn Stars, Reborn Kids, Reborn 2 Dance, Reborn Fresh şi Reborn Flavour.

         În plus, a fost promovat şi un party CSSD, cu concurs 1vs 1 hip hop licee şi studenţi, la Casa  de Cultură a Sindicatelor, şi un after party cu Le Minion.

La Battle-uri, la licee s-a impus Alin Tirca din Cluj, urmat de Iulia Ciurdărean – Bistriţa şi Sofian Răzvan din Botoşani.

         În competiţia studenţilor, locul I a fsat obţinut de Irksousi Mahomed – Timiş, pe poziţia a doua fiind Andreea Popescu din Braşov, iar locul III i-a revenit lui Flaviu Moise din Timişoara.

Nu în ultimul rând, la gimnazii, battle-ul a fost câştigat de Andreea Giurgiu, iar locul 2 a fost obţinut de Natalia Stancu (Dolj).

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5