iarba Fiarelor a lansat videoclipul pentru single-ul ‘Domnișor’, la Ethos Film Fest

iarba Fiarelor a lansat videoclipul pentru single-ul ‘Domnișor’, marți,  la Cinema Dacia din Bistrița, în cadrul Festivalului Ethos Film Fest și online, pe canalele de social media ale trupei. Videoclipul a fost realizat în colaborare cu Reborn Dance Studio și prezintă dialogul dintre generații purtat în versurile piesei. Single-ul  ‘Domnișor’ este primul produs de studio al formației și va fi inclus pe albumul ‘Desculț’. 

“Clipul prezintă dialogul dintre vocile interioare, vocea tatălui și a fiului, vocea trecutului și a prezentului, dialogul dintre arhaisme și neologisme, uitat și contemporan. Colaborarea cu Reborn Dance Studio a venit în mod natural, după ce dansatorii, copii și adulți, s-au lăsat purtați de ritmurile piesei într-o coregrafie care îmbină dansul cu joaca. În momentul în care coregrafia a fost gata, ne-a rămas doar să provocăm dansatorii la un schimb de roluri care să scoată în evidență diferențele dintre generații.”, spune Cristian M. Chiriac, solistul trupei iarba Fiarelor. 

Din 10 octombrie, cântecul se găsește în playlist-ul Avanpost Radio Guerrilla. 

iarba Fiarelor este un proiect muzical din Bistrița care s-a dezvoltat în jurul vocii, percuției și a versurilor inspirate din cultura autohtonă și scrise în limbaj băștinaș (neaoș). Proiectul aduce laolaltă vocea, chitara, bass-ul, tobele și percuția, instrumente care împreună fac o simbioză între versuri, ritmuri, elemente de folclor autentic și influențele muzicale recente. Trupa poartă numele unei ierburi legendare. În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă, care descuie lacăte.

iarba Fiarelor:

Cristian M. Chiriac - voce  

Sebastian V. Micu - tobe & percuție

Răzvan L. Nițu - chitară

Ionuț R. Burcușel - bass

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5