Ghici cine cântă la Finala Cupei Școlilor la Street Dance: deţinătorul premiului International Reggae Dancehall!

Aşa cum am obişnuit publicul Cupei Şcolilor la Street Dance (CSSD), evoluând la nivelul suprizelor an de an, nu ne lăsăm nici în această finală, artistul serii fiind, de această dată, unul de nivel internațional – ritmurile dacehall şi raggae vor răsuna în Sala Polivalentă – protagonist Admiral C4C!
Artistul de origine nigeriană, stabilit în Cipru, se integrează perfect în atmosfera showului CSSD, acesta fiind cireaşa de pe tortul oferit publicului. Admiral C4C preferă dancehall-ul, dar are şi piese reggae, cu influenţe electro – pop şi house. El afăcut featuring-uri şi în România cu Roxana Nemeş, piesa “Boombang” şi cu MinolaA (ex Pops), piesa “Legal way to be High”. La începutul sezonului rece, Admiral C4C mai aruncă pe piaţă un nou hit, “Drop the Boom”, piesă cu şi despre dansatori, acei dansatori pe care îi vedem în cluburi, la concursuri sau pe ringurile de dans evoluând spectaculos și promovând-o prin maniera lor de exprimare artistică. Calităţile muzicale ale artistului african au fost apreciate foarte mult și în Romania. Drept dovadă, el a fost nominalizat la Mamaia Best New Act şi a fost desemnat câştigător al titlului International Reggae Dancehall. În plus, nigerianul Admiral C4C a fost solicitat să cânte şi în alte ţări din Europa, unde a menţinut distracţia cu piese precum “Boombang“, produsă de Eminik, “Siddon” şi super single-ul “O.M.G.“, interpret atalături de Roxana Nemes, care a ajuns la peste1.1 milioane de vizualizări pe Youtube în numai 5 luni.
Trupa Reborn Dance Crew a dansat alături de artistul Admiral C4C în toamna anului 2013 la diferite emisuni TV, dintre care amintim: Neatza cu Răzvan şi Dani şi Acces Direct la Antena 1, Draga mea Prietenă, Acces Direct, Wow Bizz şi Teo Show la Kanal D, iar acestea au dansat şi în videoclipul său “Boom Bang”.
Numele grele din această industrie numită Street Dance nu se opresc la Admirac C4C. Spectacolul din 4 aprilie de la Sala Polivalentă din Bistriţa, începând cu ora 16:00, va număra nu mai puţin de şapte juraţi, un DJ şi un MC. Pentru faza judeţeană a finalei CSSD, juraţii sunt: Cici (Alina Ciceo – Cluj-Napoca), Dede (Diana Pop – Cluj-Napoca) şi Kidu (IonuţMânzat – Bistriţa), toţi cu experienţă şi premii naţionale şi internaţionale în magnificul domeniu al dansului. Finala Naţională CSSD 2015 îi are în juriupe Robo (Lugoj – semifinalist Românii au talent, prieten bun al bistrtiţenilor, care va avea şi un moment surpriză), Simona (SimonaMereu – Bucureşti, iniţiatoarea stilului raggajam în România), Paul (Paul Gheorghe – Bucureşti, câștigător al trofeului Hip hop Internațional România 2015) şi Mike (Adrian Pintile – Arad, participant la show-ul Românii au talent în anul 2012 împreună cu colegul său, cunoscut ca şi “copilul din valiză”).
Elementul principal pe care se bazează dansul în general – muzica – are în DJ Alexnuţ, venit tocmai de la Reghin, cel mai bun ”dirijor” la CSSD 2015! Şi cum un show fără un “gurist” nu e show, organizatorii – ReBorn Bistriţa – l-au adusca “staroste” pe MC Dodo (Munteanu Ionuț) tocmai din Constanța!
Cupa Școlilor la Street Dance nu poate avea loc fără sprijinul material al binevoitorilor. Celor care deja ni s-au alăturat, le mulțumim, iar celor care vor să contribuie la reușita acestui spectacol, nu putem decât să-i încurajăm în a ne contacta! În același spirit, anuntăm spectatorii că și ei se pot număra printre sponsorii noştri, biletul de intrare fiind în valoare de doar 5 lei pentru ambele secțiuni din spectacol (faza finală județeană și cea națională).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5