www.academiacatavencu.info

IMPRESIONANT. Un pensionar a leşinat pentru că a stat prea puţin la coadă la hipermarket

de Andrei Dumitru

BREAKING NEWS. O ştire proaspătă de câteva zile a sosit pe bluştiuţul redacţiei Academia Caţavencu.

Zilele trecute, în satul Spermezeu, din comuna Spermezeu, Bistriţa-Năsăud, s-a deschis, cu surle şi tobe, conform tradiţiei, un magazin de scule. Tot conform tradiţiei, în ziua deschiderii au fost reduceri spectaculoase la produsele din stocul magazinului.

Iarăşi potrivit tradiţiei, oamenii din zonă (majoritatea pensionari, n-o mai spunem p-aia cu tradiţia, că ne repetăm) s-au aşezat dimineaţa devreme la coadă pentru că, evident, orice pensionar o să aibă nevoie, la un moment dat, de ciocane rotopercutoare, bormaşini cu cap widia, şurubelniţe electrice, pichamăre, freze, aparate de sudură, compresoare şi pistoale de împuşcat pereţi, câini vagabonzi şi vecini manelişti.

Spre suprinderea celor prezenţi, coada nu a fost aşa de mare, n-au fost busculade şi bormaşini au fost căcălău. Fiind obişnuit cu îmbrânceli, cozi interminabile, stat în picioare cu orele în şir, fie vreme bună, fie vreme rea, flegme şi injurături, un bătrân n-a mai rezistat şi a leşinat.

Bătrânul în vârstă de 80 de ani a fost transportat de urgenţă la spitalul din Bistriţa, iar la ora actuală este în afara oricărui pericol. Reprezentanţii magazinului, impresionaţi de caz, i-au adus la spital o bormaşină.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5