Inaugurare bloc locuinţe sociale

„Vă mulţumim, domnule primar, pentru deosebitul dar pe care ni l-aţi făcut de Moş Nicolae!...” au fost cuvintele spuse din suflet de cei 25 de beneficiari ai câte un apartament în blocul reamenajat special pentru ei, în fostul internat al Grupului Şcolar Economic de pe strada Tudor Vladimirescu. Este vorba despre 25 de unităţi locative compuse dintr-o cameră, o baie şi o bucătărie, cu toate utilităţile şi o centrală termică pe gaz care le asigură căldura, obiectiv reamenajat de firma SC „Dimex 2000” SRL Rebra a lui Ioan Scurtu, prin grija administraţiei locale Năsăud, cu fonduri guvernamentale şi cu o cofinanţare din bugetul local.

La fericitul eveniment au participat reprezentanţii administraţiei locale – primarul Dumitru Mureşan, viceprimarul Ovidiu Maghiar, deputatul Ioan Oltean, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Ioan Andreica, precum şi reprezentanţii firmei constructoare.

După momentul festiv de tăiere a panglicii inaugurale şi înmânarea cheilor locuinţelor noilor beneficiari fericiţi, şi discursurile oficialităţilor, cei prezenţi au admirat cochetele apartamente finisate excelent: parchet, gresie, faianţă, băi echipate deosebit, căldură, termoizolate, geamuri termopan etc.

Primarul oraşului Năsăud a anunţat cu acest prilej, darea în folosinţă a celor 20 apartamente din blocul ANL de pe strada Mihai Eminescu, până la sfârşitul anului, precum şi construcţia unui alt bloc de locuinţe sociale pe strada Bistriţei şi terminarea lucrărilor la cel de-al treilea bloc ANL, anul viitor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5