La Năsăud, prin grija conducerii oraşului,

În curând, amenajate 24 locuinţe sociale

Deoarece la Primăria oraşului Năsăud cererea de locuinţe (ANL sau sociale) este tot mai mare, administraţia năsăudeană reamenajează unele obiective din patrimoniul urbei care n-au mai fost folosite de ceva vreme. În această situaţie se află şi clădirea cu patru etaje a fostului internat al Grupului Şcolar Economic de pe strada Tudor Vladimirescu. Respectiva locaţie, cu şaizeci de unităţi locative, va fi transformată în douăzeci şi patru de garsoniere, dând posibilitatea unui număr de 24 de familii să primească aceste locuinţe sociale în care să locuiască.

Consiliul Local al oraşului a fost de acord cu transformarea acestui internat în bloc de locuinţe sociale pentru familiile nevoiaşe care vor fi selectate în baza unor criterii de selecţie bine stabilite. Investiţia se învârte în jurul a două milioane de lei suportate din fonduri guvernamentale.

Pentru efectuarea lucrărilor s-a organizat licitaţia de execuţie care a fost câştigată de firma „Dimex 2000” SRL Rebra – patron Ioan Scurtu, acesta demarând lucrările în urmă cu o lună de zile pentru a le finaliza la anul, pe această vreme, adică peste douăsprezece luni.

Amintim că în lucru mai este un bloc de locuinţe tip ANL pe strada Mihai Eminescu, locaţie care însumează 18 unităţi locative pentru tinerii năsăudeni, în primăvară demarând lucrările la cel de-al treilea bloc ANL care se va ridica în cartierul de blocuri Grăniceri Sud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5