Incendiu la un cazan de ţuică

Vineri, 13 decembrie, la ora 2306, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un cazan de ţuică din localitatea Prundu Bârgăului.

La sosirea celor două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, s-a constat că ardea mocnit clădirea unde se afla cazanul.

,,Pompierii militari au acţionat cu două ţevi de înaltă presiune pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind în acest mod salvarea imobilului învecinat şi a două cazane de ţuică.

În urma incendiului, a ars clădirea cazanului în proporţie de aproximativ 80 % şi au fost distruse vasele din interiorul acesteia. Intervenţia a durat 20 minute, pompierii militari au reuşind să salveze casa de locuit şi alte bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic - burlan de fum neprotejat”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5