Incendiu în Maieru de la o sobă metalică

În seara zilei de joi, 02 februarie, la ora 23.18., dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la o casă de locuit în comuna Maieru.

O autospecială de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz – Băi s-a deplasat de urgenţă la locul evenimentului. În sprijinul pompierilor militari, a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Maieru.

,,În momentul ajungerii la locul intervenţiei, pompierii au constatat ardea tavanul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. S-a acţionat cu o ţeavă de refulare de înaltă presiune pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Intervenţia a durat aproximativ 40 de minute. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat considerabil pagubele materiale, salvând în acest mod imobilul în valoare de aproximativ 40.000 lei.

Cauza incendiului a fost efectul termic – sobă metalică fără acumulare de căldură”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5