A început competiţia: Cupa Liceelor la Street Dance 2012!

Ediţia a IV-a a Cupei Liceelor la Street Dance, etapa judeţeană Bistriţa – Năsăud, provoacă şi anul acesta tinerii liceeni să urce pe scenă şi să se întreacă în cadrul celei mai mari competiţii de street dance a anului, un eveniment efervescent care mișcă toată țara, asta este Cupa Liceelor la Street Dance!

Evenimentul va fi găzduit în data de 25 februarie de Sala Polivalentă din Bistriţa, unde micii artişti şi invitaţii noştri surpriză vor umple scena de energie şi emoţie.

Până în momentul de faţă 12 licee din judeţul Bistriţa - Năsăud şi-au anunţat prezenţa pentru competiţia din acest an.

Anul acesta In Action Street Dance Bistriţa vine în ajutorul liceenilor din alte judeţe în care nu se desfăşoară o etapă locală a competiţiei, aducând nou în acest an la Bistriţa etapa “Alte Judeţe” unde 7 licee din Vatra Dornei, Baia Mare, Reghin, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Botoşani şi Deva şi-au anunţat prezenţa la Cupa Liceelor la Street Dance!

Tinerii care vor să-și reprezinte liceul trebuie să treacă prin două probe şi anume: show tematic propriu şi show pe colaj impus de către organizatori. Înscrierea e primul și cel mai simplu lucru de făcut și se face online pe www.streetdancebistrita.ro , până la data de 20 februarie 2012.

În urma punctajului acordat de juriu, primele 3 licee câştigătoare a fiecărei secţiuni (3 de la etapa locală Bistriţa - Năsăud şi 3 de la etapa ALTE JUDEŢE) vor urca pe podiumul naţional, unde se vor lupta cu alte 30 de licee finaliste la Marea Finală Naţională ce va avea loc în data de 10 martie la Bucureşti.

Dacă ai febra dansului atunci aceasta competiţie e una la care nu trebuie să lipsești. Fie că o să privesti din public sau spre public, distracţia e garantată și atmosfera va fi una de neuitat aşa că strânge gaşca şi vino să iţi susţii favoriţii la Cupa Liceelor la Street Dance!

Vă aşteptăm cu drag!

înscrieri / detalii / parteneriate / sponsorizări

[email protected] / 0756.956.774 Dora Incert

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5