Informaţii despre Şcoala Generală Mihai Eminescu Năsăud

www.menasaud.ro www.scolipentruunviitorverde.ro

Şcoala Generală Mihai Eminescu din oraşul Năsăud ţine pasul cu noutăţile şi cerinţele actuale în managementul educaţional. În acest sens, website-ul şcolii a fost completat cu cele mai recente noutăţi de către profesorii Anuţa Ina Kovacs şi Ştefan Kovacs. De la dumnealor aflăm că la adresa www.menasaud.ro părinţii elevilor, cu ajutorul unei parole personale şi al unui ID pot vedea direct de acasă (sau de la serviciu) catalogul cu notele odraslelor lor, dar şi secţiunile „Rezultate” şi „Istoric” ce conţin informaţii despre activităţile şcolare, extracurriculare sau consilierea şcolară.

X x x

Anul trecut, Şcoala Generală Mihai Eminescu a primit statutul de „Şcoală ECO”. Aşa cum ne informează profesorii Anunţa Ina Kovacs, Ionela Emilia Bidică şi Dorina Buia, şcoala participă la Concursul Naţional „Şcoli pentru un viitor verde” desfăşurat pe parcursul lunilor februarie – mai 2011, program educaţional susţinut de revista „Terra Magazin” şi Ministerul Educaţiei, sprijiniţi de Societatea de Geografie din România şi Institutul de Geografie al Academiei Române. Elevii de la „Eminescu” au format o echipă de 20 de concurenţi – „echipa verde” care este coordonată de cele trei profesoare, pentru a concura la ediţia a doua a concursului naţional.

Pe www.scolipentruunviitorverde.ro se pot urmări cele patru acţiuni din concurs: realizarea unui colţ verde, ecologizarea unui spaţiu în comunitate, colectarea selectivă de deşeuri şi o activitate creativă eco. La această ediţie s-au înscris 2.700 de unităţi şcolare, concurenţa dovedindu-se foarte mare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5