Infracţiuni silvice sancţionate de poliţişti la Livezile

Poliţiştii din Livezile au aplicat două sancţiuni contravenţionale, conform Legii 31/2000 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare de 2.000 lei. În urma controlului derulat la mai multe gatere din zonă, poliţiştii au dispus şi confiscarea cantităţii de 4,2 metri cubi material lemnos din esenţă fag, în valoare de 380 lei.

Ieri, în cadrul campaniei „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, au dedicat o serie de acţiuni infracţiunilor silvice. La sediul IPJ BN, a avut loc o întâlnire coordonată de şeful Serviciului Ordine Publică, la care au participat specialiştii pe linie de silvicultură din cadrul aceleiaşi structuri şi ofiţerii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, precum şi şefii tuturor posturilor de poliţie din judeţ.

Discuţiile s-au axat pe analiza succintă a infracţionalităţii silvice din judeţ şi aplicarea metodelor preventive necesare diminuării acesteia.

Tot ieri a fost organizată o acţiune de plantare de puieţi, în municipiul Bistriţa, IPJ BN avându-i drept parteneri pe Primăria Bistriţa- Compartimentul de Mediu, Autoritatea de Sănătate Publică şi organizaţiile neguvernamentale Tăşuleasa Social şi Procomunitatea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5