Imagini şocante pentru prevenirea accidentelor de circulaţie

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud va realiza astăzi o campanie - şoc de sensibilizare a populaţiei asupra efectelor nerespectării legislaţiei rutiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, inspectorul Raluca Moldovan, pe Pietonalul Liviu Rebreanu din municipiu vor fi expuse siluete albe care să simbolizeze persoane decedate în accidente de circulaţie în anul 2008, urmând să fie prezentate cauzele şi consecinţele acestor accidente.

De asemenea, IPJ BN va amplasa un punct de informare unde ofiţerii de prevenire şi voluntarii poliţiei vor împărţi pliante şi fluturaşi destinaţi pietonilor şi conducătorilor auto.

În ultima zi din cadrul campaniei “Săptămâna prevenirii criminalităţii”, patrulele şcolare de circulaţie din judeţ, sprijinite de poliţişti, vor fi prezente în stradă pentru acţiuni de dirijare a circulaţiei pietonilor în zona unităţilor şcolare.

În unităţile de învăţământ vor fi organizate astăzi concursuri pe teme rutiere, expoziţii de desene, reprezentări de piese de teatru, susţinere de prezentări etc., iar cea mai interesantă activitate va fi premiată de către IPJ BN şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5