Pentru a trage un semnal de alarmă,

IPJ propune imagini şocante participanţilor la trafic

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, eveniment organizat de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, s-a încheiat vineri printr-o campanie - şoc de sensibilizare a populaţiei asupra efectelor nerespectării legislaţiei rutiere.

Pe Pietonalul Liviu Rebreanu din municipiu au fost expuse siluete albe care să simbolizeze persoane decedate în accidente de circulaţie în anul 2008, fiind prezentate cauzele şi consecinţele acestor accidente. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean a amplasat un punct de informare unde ofiţerii de prevenire şi voluntarii poliţiei au împărţit pliante şi fluturaşi destinaţi pietonilor şi conducătorilor auto.

În ultima zi din cadrul campaniei derulate la nivel naţional, patrulele şcolare de circulaţie din judeţ, sprijinite de poliţişti, au fost prezente în stradă pentru acţiuni de dirijare a circulaţiei pietonilor în zona unităţilor şcolare. În unităţile de învăţământ au fost organizate concursuri pe teme rutiere, expoziţii de desene, reprezentări de piese de teatru, susţinere de prezentări etc., iar cea mai interesantă activitate urma să fie premiată de către IPJ BN şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, inspectorul Raluca Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5