Înfrângere dureroasă! Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud - CSM Bucureşti 18-36!

A fost o înfrângere dureroasă, mai ales pentru public, în această seară, la Sala Polivalentă. Se ştiau adversarele, se putea anticipa şi rezultatatul, dar nu şi atitudinea din joc.Aici poate fanii bistriţeni au avut nişte aşteptări mai mari. 


CS Gloria 2018 Bistrița - Năsăud a fost învinsă de CSM București cu 18-36, după ce la pauză tabela de marcaj a arătat scorul 8-17.

Au marcat pentru echipa noastră: Nicoleta Dincă (5),Valentina Ardean Elisei (4), Almudena Rodriguez (2), Teodora Bloj (2), Daniela Rațiu (2), Daniela Todor (1), Oana Țiplea (1), Bianca Zegrean (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 6 din cele 32 de mingi trimise de bucureștence pe poarta Gloriei 2018 (18 %), iar Ana Maria Inculeț o minge din 11 (9%). 

 

„Într-o partidă cu CSM Bucureşti, este nepermis să ratezi atât de mult din situaţie de unul la unul, pentru că jocul te pedepseşte şi ca dovadă şi diferenţa de scor. Nici  nu ştiu ce să zic, a fost Paula Ungureanu într-o formă extraordinară sau noi speriaţi. Am început relativ bine jocul, am ratat 3 sau 4 faze de unul la unul cu portarul şi de acolo cred că jocul s-a simplificat pentru CSM Bucureşti.

Avem de făcut nişte analize serioase în iarna ceasta, cumva mă bucur că este ultimul meci din acest an calendaristic. O să avem timp să ne facem calcule, o să avem timp să punem lucrurile la punct, pentru că acum nu suntem acolo unde toată lumea se aştepta să fim şi cu siguranţă cred că trebuie să să schimbăm ceva. Se va întâmpla în iarna asta”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

 

*** 

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud are după 10 etape doar 12 puncte,  fiind provizoriu pe locul 8, pe minus şi la golaveraj. Pauza competiţională nici nu putea veni mai bine. 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5