Infrastructura rutieră, prioritate pentru primarul Doru Crişan. Fonduri europene pentru 25 de străzi secundare din Prundu Bârgăului

Modernizarea infrastructurii rutiere locale, investiție desebit de importantă pentru locuitorii comunei noastre, în valoare de 5.691.536 lei, finanțată prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, este în etapa pe care o așteptăm cu toții și anume, turnarea stratului de asfalt, anunţă Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului.

Potrivit edilului bârgăuan, în aceasta fază, se așterne primul strat de asfalt, urmând ridicarea la nivel a capacelor de cămine, iar în primăvară va fi turnat stratul de finisare.

“Sperăm ca disconfortul creat de restricționarea traficului pe tronsoanele pe care efectiv se lucrează, să fie compensat de beneficiile modernizării căilor de comunicații din comună”, precizează primarul Crişan.

Proiectul finanţat prin Submăsura 7.2,  presupune modernizarea unui număr de 25 de străzi secundare cu o lungime totală de 6532,00 m, situate pe teritoriul administrativ al comunei.

“Am reuşit să executăm mai bine de jumătate din lucrări, ca număr de străzi secundare. Vor rămâne 5 străzi unde vom derula un alt proiect, tot prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, cu finanţare europeană. Este vorba despre extinderea reţelei de canalizare pe aceste străzi, iar apoi putem intervene cu asfaltarea. Cel de-al doilea proiect este în procedură de achiziţie publică”, ne-a declarat edilul comunei Prundu Bârgăului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5