Şcoală şi dispensar noi, străzi asfaltate la Prundu Bârgăului. Patru proiecte de peste 16 milioane lei, din fonduri guvernamentale

Administraţia locală din Prundu Bârgăului a semnat contractele de finanţare pentru patru proiecte de investiţii, finanţate în etapa a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

„Având în vedere interesul permanent pentru dezvoltarea comunității noastre, vă comunic faptul că în urma depunerii solicitărilor de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, comuna Prundu Bârgăului va beneficia de încă două investiții importante pentru care au fost semnate contracte de finanțare și anume "Construire școală generală în comuna Prundu Bârăaului" în valoare de 5.131.241,05 lei și "Construire dispensar medical în comuna Prundu Bârgăului" în valoare de 3.969.691,69 lei”, anunţă primarul Doru Crişan.

Potrivit acestuia, investiția referitoare la construirea dispensarului medical va intra în cel mai scurt timp în licitaţie, iar proiectul care vizează școala generală este deja licitat, urmând ca până în primăvară să înceapă lucrarile de execuție, astfel ca întraga comunitate să poată beneficia de servicii medicale cât și de învățământ de cea mai bună calitate și în cele mai bune condiții.

De asemenea, Primăria Prundu Bârgăului a semnat alte două contracte de finanțare, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru două investiții importante în comună. Este vorba despre "Modernizare străzi secundare în comuna Prundu Bârgăului", în valoare de 4.827.875 lei, și "Reabilitare,eficientizare energetică școală I-IV în comuna Prundu Bârgăului", în valoare de 3.500.000 lei.

„Investițiile din comuna noastră prin care încercăm să creștem gradul de confort, siguranța și dezvoltare pentru cetățenii noștri continuă. Vă transmit faptul în cel mai scurt timp vom demara procedurile de licitație pentru execuție, sperând ca în primăvara anului 2018 să poată fi demarate lucrările”, a menţionat edilul bârgăuan Doru Crişan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5