Ing. Dumitru Mureşan – primarul anului!

La începutul acestei luni, primarii oraşelor din ţară şi principalii parteneri de dialog din cadrul ministerelor şi ale agenţiilor guvernamentale, au participat la Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), ediţia a XIX-a, la „Phoenicia Grand Hotel din Bucureşti. Au avut loc dezbaterile pe teme de importanţă pentru mediul mic-urban, dar şi tradiţionala Gală de premiere a primarilor din diferite regiuni ale ţării, pe baza unor analize şi criterii proprii de evaluare.

Primarul oraşului Năsăud, ing. Dumitru Mureşan, a fost distins cu titlul de „Primarul anului 2011”, reprezentând o recunoaştere onorifică. Iată ce a declarat primarul Mureşan:

„Sunt surprins, dar onorat pentru acest titlu care mi-a fost atribuit în adunarea AOR. Cu toate că traversăm o perioadă de criză, am reuşit, totuşi, să ducem la bun sfârşit câteva proiecte benefice pentru cetăţenii Năsăudului. Mă refer la extinderea reţelei de apă şi canalizare pe străzile: Bistriţei, Crişan, Valea Caselor, George Coşbuc, Emil Rebreanu, Poderei, dar în special în cartierul Luşca unde, cu ajutorul Consiliului Judeţean şi al preşedintelui Liviu Rusu, cetăţenii au acum asfalt şi apă şi în cartierul Liviu Rebreanu, unde infrastructurii de apă-canalizare îi urmează asfaltul, dacă Dumnezeu ne ajută şi ne dă sănătate şi cei de sus şi cei de jos ne vor în continuare”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5