Inspectorii A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă monitorizarea platformelor de colectare cu containere semi-îngropate și modul de colectare a deșeurilor reciclabile din pubelele galbene

Inspectorii A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă monitorizarea platformelor de colectare cu containere semi-îngropate și modul de colectare a deșeurilor reciclabile din pubelele galbene.
Eforturile de colectare a deșeurilor reciclabile trebuie susținut de toți cei implicați în generarea acestor deșeuri. Separarea corectă a deșeurilor la sursă este un lucru extrem de important. Efectele pozitive ale acestui efort au un impact semnificativ asupra calității vieții noastre:
- Putem avea servicii de salubritate la costuri rezonabile;
- Reducem poluarea județului nostru;
- Protejăm resursele limitate ale planetei;
- Oferim copiilor noștri un mediu înconjurător mai bun și mai sănătos;
În același timp, inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud au impus operatorului de colectare Supercom o golirea mai frecventă a recipienților de pe platformele de colectare cu containere semi-îngropate, acolo unde aceștia erau plini.
Contăm pe spiritul civic a cetățenilor pentru o separare corectă a deșeurilor încă din gospodăriile fiecăruia, pentru a crește gradul de valorificare a acestora.
Haideți să le punem pe toate la locul lor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5